Ajtner


Kapelstraat 29 4061 RB Ophemert
+31623809932 Klik om te bellen

Over Ajtner

Waarom is Ajtner de beste keuze voor u?

Ajtner Fine Art Photography - een verbinding van kunst met een hoge technische kwaliteit. Fotografie moet spreken en handelen op emoties. Dat is onze motto. We winnen verschillende internationale prijzen: Child Fotowedstrijd en het Internationaal Festival van de fotografie in België "Lens op de mens" publicaties en tentoonstellingen - in Parijs Fotofever, Werkdruck - Gallery Photo Vevais Berlijn en Vogue.

Meer over Ajtner:

Ajtner Fine Art Photography - Dit is gebaseerd op een aantal jaren van professionele fotografie en kunst. We zijn bezig om ons merk te versterken, en dat was herkenbaar in de wereld. Wij zijn actief in de studio en buiten als fotografen uit de bovenste planken. Reclame fotografie, commerciële, familie of artistieke. Wij organiseren tentoonstellingen, wedstrijden en fotografische groepen of workshops. Onze activiteiten beperken zich niet alleen tot fotografische orders. Ook trainen we andere fotografen en ingesteld als een kunstgalerie.

Wat kan Ajtner u bieden?

Wij bieden - hoge kwaliteit studio foto's met behulp van lampen en dagelijks licht. Grote formaten onze technische werk en hoge kwaliteit. Doeltreffende modellen samenwerking. Computer verwerking met behulp van de hoge kwaliteit van hardware en software. Revolutionaire oplossingen. Het idee, smaak en artistieke smaak. Ook groot formaat afdrukken. Bindende werken en tentoonstellingen.

Wie gingen u voor?

Mijn klanten zijn vaak individuen, maar ook kunstenaars en eigenaren van bedrijven. Familiefoto's, albums of afdrukken voor artistieke portfolio. Modellen - foto's voor portfolio's. Muziekkorpsen en bedrijven die reclame materialen dienen. Modeontwerpers en publiceren. Binnenhuisarchitecten. Fabrikanten sieraden. Daarnaast organiseren we fotografie workshops, trainingen, en kunst tentoonstellingen en wedstrijden.

Ajtner in het kort

Soort fotograaf

Fotograaf
Fotostudio

Soorten fotografie

Kinderportretten
Luchtfotografie
Modefotografie
Natuurfotografie
Portretten
Productfotografie
Reclamefotografie
Sportfotografie
Trouwreportages

Locatie

In de studio
Op locatie

Overige diensten

Afdrukken digitale bestanden
Digitale media
Fotobewerking
Verhuur studio
Verhuur van apparatuur

Onze locatie

Ajtner


Kapelstraat 29 4061 RB Ophemert
+31623809932 Klik om te bellen