Anita Neve Fotografie


Kerkgracht 85-C 1354 AH Almere
06-55863925 Klik om te bellen

Over Anita Neve Fotografie

Waarom is Anita Neve Fotografie de beste keuze voor u?

Fotografie is voor mij een taal; een communicatiemiddel om dat te bereiken waar het eigenlijk om gaat: contact met anderen. Daarbij let ik erg op de ruimte die anderen nodig hebben. Om zich op hun gemak te voelen, om zichzelf te zijn. Zelf krijg ik graag ook die ruimte. Zodat van daaruit het wederzijds begrip en respect kan ontstaan om tot inhoudsvolle beelden te komen. Mijn achtergrond als kynologisch gedragstherapeut helpt daarbij veel.

Ik maak graag poëtische, sfeervolle beelden waarin ik de essentie van mijn onderwerp vastleg. Daarbij vind ik scherpte of een juiste belichting vaak, maar niet altijd belangrijk. Juist door daarmee te spelen, krijg je soms een onverwacht beeld. Om dat goed te kunnen toepassen, moet je fototechnisch goed onderlegd zijn. Dat ben ik. Mijn driejarige vakopleiding volgde ik aan de Fotovakschool Amsterdam.

U kunt bij mij terecht zowel voor studiofotografie als voor fotografie op locatie. Ik maak portretten van mens, kind, dier en groep in alle mogelijk vormen. Ik maak mijn werk voor bedrijven en voor particulieren. Daarnaast werk ik voor diverse magazines en dagbladen.

Wat zeggen klanten

"Onder de indruk van Anita's foto's, ze legt een mooie focus op wat er toe doet!"

"In alle rust, met oog en aandacht voor Fay. Niet alleen op fototechnisch gebied maar ook met het oog op de indrukken die Fay mee kreeg. Even pauze wanneer Fay dat aangaf, knuffel tussendoor. En dan weer netjes poseren voor de camera, als een topmodel. En die behandeling kreeg Fay ook. Prachtige foto's als resultaat!! Dank Anita!"

"Wat zijn wij blij met onze keuze van Anita. We wilden portretten van onze hond Paninaro en het resultaat is geweldig. Dat was eigenlijk al duidelijk vanaf binnenkomst. Paninaro was vrijwel direct als was in haar handen. Ze kreeg alles gedaan. Heel persoonlijk én uitermate professioneel. Daarom kun je Paninaro's karakter ook zo duidelijk in de foto's zien. Schitterende foto's!"

"Anita is een passionele en zeer kundige fotograaf. Ze krijgt het altijd voor elkaar om van mij mooie foto's te maken terwijl ik ontzettend kritisch ben over foto's van mijzelf." 

“Wat heb ik vandaag veel inzicht gekregen in sluitertijd, diafragma en ISO instellen. Dat is toch de basis. Nu hoef ik het toestel niet meer op automatisch te zetten en kan ik er mee gaan spelen. Het proeft naar meer!”

Foto's

Anita Neve Fotografie in het kort

Soort fotograaf

Foto bewerking / afwerking
Fotograaf
Fotostudio
Headshots
Zakelijke fotografie

Soorten fotografie

Bedrijfsreportages
Dierenfotografie
Evenementen fotografie
Familiefotografie
Fine Art fotografie
Industriële fotografie
Kinderportretten
Locatiefotografie
Locatiefotografie
Loveshoot
Natuurfotografie
Pasfoto’s
Portretten
Productfotografie
Reclamefotografie
Trouwreportages
Woningfotografie
Workshops fotografie

Locatie

Bij u thuis
In de studio
Op locatie

Overige diensten

Afdrukken digitale bestanden
Digitale media
Fotobewerking
Inlijstservice
Vormgeving
Webdesign

Onze locatie

Anita Neve Fotografie


Kerkgracht 85-C 1354 AH Almere
06-55863925 Klik om te bellen