Artikelen over fotografie

Geef je fotografie een boost met Instagram

Of het nemen van foto's een hobby-matige of professionele bezigheid is, Instagram is een van de krachtigste hulpmiddelen die fotografen kunnen gebruiken om hun werk te promoten. Deze visuele sociale media-app is een effectieve manier om de interesse van mensen in je fotowerk te vergroten en contact te leggen met andere fotografen. Maar zeker ook om potentiële klanten te vinden, ...

Lees meer >>

Op 12 november 2020

Bruidsfotografie, portretten en bedrijfsfotografie

Een trouwreportage is een mooi herinnering voor later.Als trouwfotograaf ben ik bezig het verhaal van de dag vastte leggen zonder daarmee constant op de voorgrond aanwezigte zijn. Jullie kunnen tijdens de bruidsreportage gewoon jezelfzijn en het gevoel hebben dat ik er niet ben. Op die manier ontstaater een ongedwongen, spontane en natuurlijke trouwreportage metechte momenten en emoties ...

Lees meer >>

Op 16 februari 2017

Camera meest geclaimd bij reisverzekering

Vakantiegangers zijn ook deze zomer vaak hun fotocamera kwijtgeraakt. Hij staat net als vorig jaar bovenaan de top tien die Europeesche Verzekeringen heeft samengesteld van alle voorwerpen die in juli en augustus zijn geclaimd bij de reisverzekering.

Lees meer >>

Op 30 mei 2011