Artikel afbeelding

verhuizing

Wij bestaan ondertussen al meer dan 50 jaar!

Er is de afgelopen jaren wel veel in onze branche veranderd waardoor de winkels plaats hebben gemaakt voor een grote studio maar waardoor we nu nog alleen maar bezig zijn met het mooiste deel van ons vak, Fotografie in de breedste zin van het woord.

Na vele jaren Paletplein, JF Vlekkenweg, Hart van Brabantlaan en Leharstraat werd het tijd voor iets nieuws dus per Maart 2016 zijn wij met onze studio verhuisd naar een nieuw adres.

dat is : Nobelstraat 32 5051 DV Goirle - Bedrijvenpark Tijvoort

U kunt bij ons terecht voor allerlei soorten professionele fotografie, product, portret, zwanger, baby, gezin enz. de studio leent zich voor groepen van maximaal 15 personen, er is een kleedkamertje, een vissagiehoek en een koffie corner.wij hebben een apparte afspraak ruimte om oa bruidsparen te showen wat wij op de "mooiste dag" allemaal kunnen betekenen, wij showen daar onze mooie professionele voorbeeldboeken en laten aanstaande bruidsparen zien dat wij nog heel veel meer kunnen bezorgen zoals foto's die op de zelfde dag klaar zijn oa. bedank kaartjes, handtekeing lijst ingelijste foto's om aan ouders cadeau te doen en maken dan een offerte.

Je kunt bij onze studio gratis parkeren voor de deur!

Wij werken uitsluitend op afspraak, omdat wij heel veel opdrachten buiten de deur hebben en dan staat u niet voor niks voor de deur!

het beste maakt u een afspraak via het contactformulier op onze site. of via e mail.

bellen kan ook maar door onze werkzaamheden kunnen wij niet altijd de telefoon beantwoorden, mensen die inspreken bellen wij dan terug!

Natuurlijk fotograferen wij ook nog steeds voor makelaars, en een hele hoop bedrijven en zijn wij actief op evenementen waarvoor wij oa. ook studio's op locatie opbouwen waarbij directprint ook tot de mogelijkheden behoort.

informeer vrijblijvend naar onze prijzen.

Graag tot ziens,

Groeten Marc Brökling

Op April 19, 2017