Artikel afbeelding

SPORTFOTOGRAFIE

In december 2010 ben ik afgestudeerd aan de FotoAcademie in Amsterdam, met als specialiteit sportfotografie.

Sportfotografie is mijn passie. Vanuit mijn respect voor hun sportieve prestaties fotografeer ik graag sporters in actie/in hun omgeving/als portret.

Mijn vrije werk bestaat vaak uit seriematig werken. Dit is voor mij een manier om meer verdieping te zoeken in de sportieve prestaties en emoties van de sporters. Mijn fotoseries zijn conceptueel, thematisch, typologisch en soms met een vleugje humor. Innovatie is mijn drijfveer.

Nominaties: National Geographic, publieksprijs 2012 en Zilveren Camera, derde prijs sport serie 2013.

Gespecialiseerd in Sportfotografie, beeldverslag van sportevenementen.

Ook individuele sportshoots voor een dynamische foto aan de muur bijvoorbeeld. Ik heb een mobiele studiomogelijkheid, of de sporter wordt gevolgd door een professionele fotograaf tijdens activiteiten, bijvoorbeeld een sportwedstrijd. De mooiste foto's kunt u dan uitkiezen. Maar je kunt natuurlijk veel meer met foto's. Zo is een mooie collage ook één van de mogelijkheden.

Dierenfotografie en kinderfotografie vind ik ook erg leuk om te doen. Op een locatie of ik kom bij u thuis met een mobiele studio.

Ook voor het retoucheren van (oude) foto's kunt u bij mij terecht. Oude foto's herleven door reparatie van scheuren, krassen, verkleuring etc.

Bijvoorbeeld een pasfoto die 40 jaar in een portemonnee heeft gezeten, wordt weer als nieuw gepresenteerd, vergroot en in een fotolijstje. Hiermee maak ik vele mensen blij met gerepareerde foto's. Of een portretfoto waarvan de achtergrond verwijderd moet worden, etc.

Bedrijfsfotografie doe ik graag voor alle soorten bedrijven. Ik focus me op wat er gebeurd op de bedrijfsvloer.
Eveneens doe ik dat met schoolreportages; meerdere basisscholen gebruiken naar volle tevredenheid mijn foto's die op hun school zijn gemaakt voor hun website, nieuwsbrief, schoolkrant etc.

Op January 24, 2017