sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Gratis mini fotoboek

Bij boeking van jullie bruidsreportage in 2020 ontvangen jullie de 25 leukste, door jullie zelf gekozen foto's in een mini fotoboek.

Leuk voor jullie zelf of als cadeau voor jullie ouders en/of ceremoniemeester(s).

Kortingscode Minifotoboek 2020. 

Uiteraard verzorgen wij ook professionele, handgemaakte exclusieve fotoboeken met (eco)lederen, textiel, suéde of metalen omslagen. 

Er zijn veel verschillende mogelijkheden wanneer het gaat om een album (welk type album, formaat, soort omslag, aantal pagina’s/foto's), dat het lastig is om een vaste prijs te noemen. Op verzoek kan ik album-voorbeelden, extra album opties en een prijslijst sturen.

Een album uit de Exclusive line, inclusief omslag naar keuze van 25x25cm met 30 bladzijden, volledig verzorgd, is al leverbaar vanaf € 375,00
Elk compleet trouwalbum wordt exclusief opgemaakt, aan de hand van jullie wensen qua fotografie en album opmaak. Daardoor is elk album uniek. Jullie bepalen welke foto’s er in het album komen. Ter goedkeuring stuur ik dan eerst een diashow van het album toe, zodat eventuele veranderingen doorgegeven kunnen worden.   Voor een eerste indruk qua fotografie en werkwijze kunnen jullie natuurlijk vast op onze website kijken: www.huisingafotografie.nl of op LinkedIn Rick Huisinga Fotografie.

Op August 14, 2020