Nieuwe fotograaf gevestigd in Cuijk

Nieuwe fotograaf gevestigd in Cuijk

Chicco Fotografie van Augèle Nijhuis is sinds april 2020 gevestigd in Cuijk. Augèle is gediplomeerd hondenfotograaf en heeft zich daarnaast ook gespecialiseerd in fotografie van paarden, families en geliefden. Of ben je op zoek naar een fotograaf die oog heeft voor jouw meest dierbare herinneringen en wil je deze vastleggen in een onvergetelijke bruiloftsreportage of wil je het wonder van een zwangerschap op een unieke manier terugzien in een fotoboek? Dan ben je bij haar op het goede adres.

Over Chicco Fotografie

Het begon allemaal toen ik 7 jaar geleden mijn eerste hond, Chicco, kreeg. Deze lieve Boheemse Herder bleek erg fotogeniek en al gauw merkte ik dat met het maken van foto’s van hem, mijn passie werd aangewakkerd.  Om deze passie verder te ontwikkelen heb ik inmiddels al veel cursussen en workshops gevolgd en word ik regelmatig benaderd door baasjes om een fotoreportage te maken van hun trouwe viervoeter en kan ik, indien gewenst, de foto’s in een  fotoboek verwerken.

Ik ben bekend om mijn ‘Oei ik groei shoots’. Hierbij maak ik maandelijks foto’s van je pup tot ze één jaar oud zijn. Pups groeien zo snel en op deze manier kun je die groeiontwikkeling mooi terugzien. Maar ook voor een afscheidsshoot kun je bij mij terecht. Een dier dat zo lang deelgenoot is geweest van jouw leven of is opgegroeid in het gezin kun je op deze manier eren. Zo heb ik een reportage gemaakt van een Jack Russel die na een leven van 15 jaar ingeslapen moest worden. De, inmiddels volwassen, kinderen waren erbij. De kleinkinderen maakten tekeningen, ze gaven Bo een laatste kus, terwijl de dierenarts, thuis, het verlossende prikje gaf. Na dit gevoelige moment ging de knuffel van de hond mee in zijn kistje. Een soortgelijk ritueel helpt mee om kinderen te leren omgaan met verlies.  Ik houd rekening met de situatie en op het tempo van de stervende hond maak ik dan foto’s, waarin ik vooral de band tussen de hond en de baas vastleg. Een mooie blijvende herinnering.

Actiefoto’s

Mijn specialiteit van hondenfotografie is dat ik jouw hond laat zien zoals hij/zij is. In actie of in een rustmoment. Daarbij fotografeer ik, het liefst, buiten met natuurlijk licht. De honden mogen lekker rennen en spelen tijdens de shoot. Zo blijft het voor iedereen ook leuk om te doen en ontstaan er spontane, niet geposeerde foto’s. Niets is te gek! Zo vind je mij vaak plat op mijn buik in de modder, tot mijn middel in het water of midden in de struiken. Alles voor het perfecte plaatje.

Maar ook als je geen hond hebt zit je bij mij goed voor mooie en unieke foto’s.  Ik sta altijd open voor nieuwe uitdagingen en bespreek de wensen graag met je door. Wie weet ben jij de volgende  inwoner van de Gemeente Cuijk die voor mijn lens verschijnt en zichzelf (of zijn/haar huisdier) laat vereeuwigen.

Speciale actie voor inwoners uit Gemeente Cuijk!

Omdat ik een nieuwkomer ben in het mooie en gezellige Cuijk, heb ik een speciale actie. 

De eerste 3 personen die reserveren voor een fotoshoot krijgen 50% korting. Dit geldt alleen voor boekingen van inwoners uit de gemeente Cuijk. Dus stuur snel een mailtje naar augele@chiccofotografie.nl en profiteer van deze aanbieding.

Voor meer informatie kijk op www.chiccofotografie.nl of via facebook op ChiccoFotografie.

(De fotoshoots vinden plaats conform de richtlijnen van de RIVM, in verband met de huidige COVID-19 situatie. )

Op August 31, 2020