Artikel afbeelding

FoenVi Studio te Zundert

Persoonlijke portretten en verrassende shoots. FoenVi Fotografie maakt het allemaal mogelijk, voor iedereen! Van bruidsreportages- fotografie tot stoere cakesmash en van fantasievolle fine-art tot subtiel naakt. En zelfs voor zoiets ogenschijnlijks eenvoudigs maar zeer essentieels als pasfoto’s kunt u bij FoenVi terecht.

In onze fotostudio in Zundert hebben we alles in huis voor een fotoshoot op maat. Hier kunnen we bijvoorbeeld ultiem spelen met licht en contrast, met prachtige uitgesproken foto’s als resultaat. Perfect voor bijzondere portretten in kleur of zwart-wit.
Ook fotograferen we hier de leukste cakesmashes, waarbij met een gerust hart gekliederd en gesmuld kan worden. Dat levert gegarandeerd feestelijke foto’s op die niet alleen ontzettend leuk zijn om te hebben, maar ook prima gebruikt kunnen worden voor bijvoorbeeld de uitnodiging van de eerste verjaardag van uw kindje.

Liever een fotoshoot op locatie? Dat kan! Zoals een romantische loveshoot in de natuur. En het bos of de heide zijn ook hele mooie locaties voor een onvergetelijke zwangerschapsfotoshoot. Of denk verder: FoenVi fotografeert ook regelmatig op urbex locaties zoals in en rond vervallen landhuizen. Het ideale decor voor fantasierijke cosplay fotoshoots of waanzinnige naaktportretten of boudoirfoto’s.
FoenVi denk op dit vlak graag met u mee over de meest geschikte plek voor uw fotoshoot. En heeft u zelf iets in gedachten dan horen we dat ook graag; we houden er van nieuwe locaties te ontdekken!

Daarnaast is FoenVi gespecialiseerd in fine-art fotografie en beeldbewerking en –manipulatie. Fantasierijk en artistiek! Samen maken we alles mogelijk, dus neem vandaag nog contact met ons op.

Op November 14, 2020