Artografy


Landweerstraat Zuid 95 a 5349 AK Oss
06-48428672 Klik om te bellen

Over Artografy

Ik ben Agnes van Rosmalen, fotograaf gevestigd in Oss. Ik ben een allround vakfotografe die bekend staat om haar persoonlijke, creatieve en soms eigenzinnige stijl met de nadruk op kwaliteit. Ik, en dus Artografy staat voor: goede communicatie, een ontspannen sfeer en inlevingsvermogen. Mijn ervaring is dat dit resulteert in de mooiste opnamen.

Ik ben afgestudeerd aan de fotovakschool in de richting “mode en portret”. Ik ben gespecialiseerd in studiowerk zoals portret/modefotografie, kinderfotografie, en reclamefotografie. Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd in het maken van bijzondere en unieke bruidsreportages. Voor het ontwerpen van trouw/geboortekaartjes, bedankkaartjes en uitnodigingen, al dan niet in combinatie met een foto, kunt u ook bij Artografy terecht. Door creativiteit en kennis van ontwerpprogramma’s bent u altijd verzekerd van een uniek en speciaal ontwerp dat bij u past.

Nieuw bij Artografy is de mogelijkheid om een vrijgezellenfeest te organiseren. Een leuke ervaring voorzien van een hapje en drankje én natuurlijk uiteindelijk mooie foto’s van de toekomstige bruid en haar gasten.

Reportages op locatie of buiten de regio zijn geen probleem. Hiervoor zal wel een kleine vergoeding gevraagd worden.

Hebt u interesse in een reportage, heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel of mail mij geheel vrijblijvend op: 06-48428672 - info@Artografy.nl

Artografy in het kort

Soort fotograaf

Fotograaf

Soorten fotografie

Glamourfotografie
Groepsportretten
Interieurreportages
Kinderportretten
Modefotografie
Portretten
Productfotografie
Reclamefotografie
Trouwreportages

Locatie

In de studio
Op locatie

Overige diensten

Fotobewerking
Vormgeving

Onze locatie

Artografy


Landweerstraat Zuid 95 a 5349 AK Oss
06-48428672 Klik om te bellen