Artstudio23/MeRy


Speelhuislaan 173 4815 CD Breda
0650578414 Klik om te bellen

Over Artstudio23/MeRy

Artstudio23 Breda - Creatieve fotostudio van fotograaf Hans van Nunen en Melanie E. Rijkers. Sinds 2007 specialist in zakelijke portretten, evenementen, familiefoto's en zwangere buikfotografie. Bestseller: de praktische fotocursus.

Je camera leren kennen in 14 lessen, met elke les een praktijkles. Hans geeft naast de foto cursus ook de masterclass opleiding tot zelfstandig professional in fotografie. Melanie combineert compositie techniek en mindfulness tot Puur Zien trajecten inclusief persoonlijke NLP en narrative coaching. 1-op-1 les is mogelijk, alsook groepsworkshops en inspirerende teamuitjes.

'Ik wist niet dat ik zulke mooie foto's kon maken'

Fotowandelingen en workshops kun je volgen met elk fotografie niveau, en met elke camera. Na het afronden van de basisppleiding kun je je specialiseren als newborn, portret of trouwfotograaf en andere fotografie, waarbij ook het stuk ondernemen als fotograaf aan bod komt. ZIEN Anders Kijken is een must. Hoe word je die ene unieke fotograaf die iedereen wil boeken? Artstudio23 vertelt het je.

Sinds 2014 is Stichting Puur Zien deel van het werk van dit dynamische duo. Met de focus op het goede is mindful fotograferen het middel tegen stress, burn-out en depressie. Workshops en mindfulness fotowandelingen met het thema anders kijken worden gegeven door heel Nederland. Meedoen kan al met je smartphone.

Nieuw is de inspiratiereis, een praktische, niet-zweverige retraite waarbij een dagelijkse wandeling met anders kijken op het menu staat. 

Voorheen: het atelier van MeRy Fotografie.

Foto's

Artstudio23/MeRy in het kort

Soort fotograaf

Fotostudio

Soorten fotografie

Bedrijfsreportages
Evenementen fotografie
Groepsportretten
Industriële fotografie
Interieurreportages
Kinderportretten
Locatiefotografie
Newbornfotografie
Portretten
Productfotografie
Reclamefotografie
Reisreportages
Trouwreportages
Workshops fotografie
Zwangerschapsfotografie

Locatie

Afscheidsfotografie
In de studio
Op locatie

Overige diensten

Digitale media
Fotobewerking
Fotoretouche
Industrial Art
Vormgeving
Webdesign

Onze locatie

Artstudio23/MeRy


Speelhuislaan 173 4815 CD Breda
0650578414 Klik om te bellen