Backx Positief Schoolfotografie


Twentepoort West 52 7609 RD Almelo
0546-456606 Klik om te bellen

Over Backx Positief Schoolfotografie

Dé schoolfotograaf van Twente | voor heel Nederland.

Op zoek naar een professionele schoolfotograaf? Wij maken al meer dan 35 jaar professionele foto's voor uiteenlopende onderwijsinstellingen door heel Nederland. Van peuterspeelzalen en basisscholen tot en met voortgezet onderwijs en speciaal onderwijs. 


Schoolfotografie op jouw school | Hoe gaan we te werk?

Voor de kleinste kinderen is zo’n dag fotograferen toch vaak heel spannend, daarom werken we vlot maar aandachtig. We maken van elk individu meerdere foto’s en stellen ze graag op hun gemak, zo kunnen ze even wennen aan de camera en is er ruimte voor spontaniteit. Pubers krijgen van ons een multishoot die ze de kans geeft ze te laten zijn wie ze zijn. Ze krijgen daardoor een mooie portret foto én een stoere pure foto. Van alle gemaakte foto's maken wij een inlogkaart of sturen we inloggegevens per mail. Geen gedoe dus, met afhandeling van fotosets of financiële administratie op school, maar rustig winkelen in onze webshop.


Mijn schoolfoto | Wat is er mogelijk?

Door onze online werkwijze is alles vrijblijvend en zelf te bestellen op elk gewenst moment op www.mijnschoolfotowinkel.nl. We hebben altijd mooie aanbiedingen voor ouders en voor school. De voordeelset kan zelf worden samengesteld en bestaat uit 3 fotovellen. Een portretfoto, een pasfoto-combinatievel en een groepsfoto. En bestel je binnen 7 dagen, dan ontvang je gratis een portretfotovel extra. Naast een fotoset kan men uiteraard nog veel meer bestellen. Wanddecoratie, fotoproducten, losse fotovellen, schoolartikelen met jouw schoolfoto erop. Je kunt het zo gek niet bedenken. 

Ben je benieuwd naar onze schoolfotografie? Vraag dan snel onze informatiemap aan: http://www.backxpositief.nl/informatie-aanvragen

Foto's

Backx Positief Schoolfotografie in het kort

Soort fotograaf

Fotograaf

Soorten fotografie

Kinderportretten
Portretten

Locatie

Op locatie

Onze locatie

Backx Positief Schoolfotografie


Twentepoort West 52 7609 RD Almelo
0546-456606 Klik om te bellen