Bart van Hattem | zakelijke portretfoto


Kloosterstraat 14 5175 BJ Loon op Zand
06 54765431 Klik om te bellen

Over Bart van Hattem | zakelijke portretfoto

Waarom is Bart van Hattem | zakelijke portretfoto de beste keuze voor jou?

Je hebt je echte specialist in zakelijke portretfotografie gevonden! Een krachtige portretfoto die direct opvalt door je pakkende blik en de perfecte belichting. Waarmee je direct een sterke eerste indruk maakt. Dat is kort gezegd een ‘headshot’, een van mijn specialisaties als fotograaf. Je portretfoto springt er meteen overal uit. Ook op een klein oppervlak. En dat is natuurlijk precies je doel: opvallen! Zodat je nieuwe opdrachten binnenhaalt, of wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Meer over Bart van Hattem | zakelijke portretfoto:

Al meer dan twintig jaar is fotograferen mijn werk en mijn passie. Niks zo mooi als mensen zo authentiek en overtuigend mogelijk in beeld te brengen. En te horen: ‘Wát een foto, precies zoals ik ben!’ Daar word ik nog elke dag blij van.

Wat kan Bart van Hattem | zakelijke portretfoto je bieden?

Ik zorg altijd en overal voor de juiste belichting. Juist bij portretfotografie, met alle ogen op je gezicht gericht, luistert dit uitermate nauw. Bij mij mag je je verzekerd weten van vakwerk. Voor veel mensen voelt het in het begin onwennig, zo poseren voor de lens. Daarom geef ik je op een prettige manier aanwijzingen om tot het beste resultaat te komen. Bij headshots kijken we tussendoor steeds even op het computerscherm - zo zien we wat er nog beter kan. Komt je gezicht volledig tot zijn recht? Is je uitstraling zelfbewust, natuurlijk en open? Oogt deze trui toch niet mooier? Je gaat niet weg tot we de perfecte foto hebben! Tijdens de fotosessie bekijken we samen al regelmatig welke foto’s je met name geslaagd vindt. Kort na de fotoshoot scan ik alle foto’s nog eens vanuit mijn eigen expertise. Vervolgens stuur ik je een inlog voor je persoonlijke online omgeving met daarin mijn voorselectie. Hieruit maak je de uiteindelijke keuze. De uitgekozen foto’s bewerk ik na met de grootste zorgvuldigheid. Ik garandeer je dat je op deze foto’s de beste versie van jezelf ziet!

Wie gingen je voor?

Met mijn ruime professionele ervaring en gedrevenheid als portretfotograaf achter de camera, help ik ook jou om vóór de camera krachtig en benaderbaar in beeld te komen! Lees mijn reviews en je weet “Het komt zeker goed met mijn zakelijke portretfoto’s bij Bart van Hattem!” Beloofd!

Gun jezelf een foto waar je echt goed op staat

Bart van Hattem | zakelijke portretfoto in het kort

Soort fotograaf

Fotograaf
Fotojournalist
Fotostudio
Headshots
Zakelijke fotografie

Soorten fotografie

Bedrijfsreportages
Fine Art fotografie
Locatiefotografie
Portretten

Locatie

In de studio
Op locatie

Certificeringen

DuPho

Onze locatie

Bart van Hattem | zakelijke portretfoto


Kloosterstraat 14 5175 BJ Loon op Zand
06 54765431 Klik om te bellen