Bart van Vlijmen Fotografie


Carré 46 5017 JE Tilburg
06-11350318 Klik om te bellen

Over Bart van Vlijmen Fotografie

Iedereen kan foto’s maken. Maar niet iedereen kan dat met zoveel gevoel als Bart. Timing is belangrijk bij vakfotografie maar het gaat met name om invoelingsvermogen. En dat is iets wat Bart in ruime mate bezit. Bart is fotograaf in hart en nieren. Als typische beelddenker verwerkt hij informatie vanuit het geheel en zoekt hij altijd naar samenhang. Van die eigenschap maakt hij gretig gebruik tijdens het in kaart brengen van zijn objecten. Hij kan er in zijn geheel eigen stijl unieke beelden mee vastleggen die sfeer en karakter uitstralen.

Bart is toegewijd en gedreven maar ook heel gezellig. Hij is gek op mensen en maakt graag contact. Zo kan hij binnen no time de meest gespannen personen direct op hun gemak stellen bij het maken van portretfoto’s. Maar daarnaast is één van zijn bijzondere kenmerken zijn eigenheid: hij geeft altijd oprecht advies en afspraak is altijd afspraak. Bart adviseert u graag bij besprekingen en denkt graag met u mee. Als een opdracht niet bij hem past neemt hij deze niet aan en vaak adviseert hij in zulke gevallen wel een andere fotograaf. Daarmee weet u met Bart altijd waar u aan toe bent en dat werkt altijd prettig. .

De producties van Bart staan voor vakmanschap met oog voor de juiste belichting, de juiste locatie en professionele nabewerking van beelden. Kwaliteit, creativiteit en inventiviteit staan altijd voorop. Bart legt de lat erg hoog voor zichzelf en juist daarom bent u bij hem verzekerd van het beste resultaat.

Maar voor iedereen geld voordat je gaat fotograferen, maak een afspraak en bekijk hoe je de klus het beste kunt aanpakken en inventariseer of je de juiste fotograaf voor de juiste klus kunt vinden. Je kunt maar een keer late fotograferen

Foto's

NMT

Bart van Vlijmen Fotografie in het kort

Soort fotograaf

Fotograaf
Zakelijke fotografie

Soorten fotografie

Architectuurreportages
Bedrijfsreportages
Evenementen fotografie
Industriële fotografie
Interieurreportages
Landschapsfoto’s
Natuurfotografie
Portretten
Reclamefotografie
Reisreportages

Locatie

Op locatie

Overige diensten

Fotobewerking
Vormgeving

Onze locatie

Bart van Vlijmen Fotografie


Carré 46 5017 JE Tilburg
06-11350318 Klik om te bellen