Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
 • Herenpad 44
  2628 AG Delft

Imre van Eijl Fotografie

Hallo, Ik ben Imre – fotografe, gelukkig, getrouwd en moeder van 2 dochters. Geboren en wonend in Delft. Afgestudeerd kunstzinnig therapeut, werkzaam als fotografe sinds 2006.

Ik houd van de pure en oprechte dingen die het leven mooi maken; een onverwachte blik, een intense lach, een babyvoetje, onderonsjes of aandoenlijke puppyogen. Ik kan genieten van zowel de unieke als de dagelijkse momenten.Mijn basis als fotografe ligt bij het fotograferen van (huis)dieren. Ik heb 8 jaar gewerkt voor Welzo Media Productions, een uitgeverij van dierenboeken. Ik houd van afwisseling en blijf me graag ontwikkelen. Hierdoor kon ik het niet laten om daar nog andere fotografierichtingen aan toe te voegen.

Ik vind het mooi en bijzonder hoe dichtbij ik mag komen als fotograaf. Het liefst ben ik zo veel mogelijk de onopvallende toeschouwer tijdens het fotograferen, waarbij jij je zo min mogelijk bewust bent van de camera, om zo de mooie oprechte momenten te pakken. Ik stuur je het liefst zo min mogelijk, maar uiteraard zal ik wel aanwijzingen geven voor het mooiste plaatje.

Of het nu gaat om foto’s van een gezin, een bruiloft, een dierbaar huisdier, een pasgeboren baby of het mooi weergeven van uw praktijk, ik probeer de sfeer te pakken die bij jou past en die je uit wil stralen. Voel je daarom vrij om met ideeën te komen. Het is belangrijk dat je je op je gemak voelt en tevreden bent met het resultaat, het is immers jouw fotoreportage.

Jaren geleden had ik nooit kunnen bedenken hoe mooi ik dit vak zou vinden en zeker niet dat ik uiteindelijk als zelfstandig ondernemer mijn tijd volledig zou vullen met fotografie. Sinds ik in 2012 ben gestart met ‘Imre van Eijl Fotografie’ zijn de werkdagen net zo fijn als een vrije dag met mijn man en de meiden of een dagje bijkletsen met waardevolle vriendinnen. Naast dat ik het vastleggen van mooie momenten, mensen en dieren heel graag doe, geeft het heel veel voldoening om mensen blij maken met dierbare foto’s.

Neem een kijkje op de website www.imrevaneijl.nl Naast mijn portfolio vind je hier ook informatie over de verschillende richtingen van fotografie die ik aanbied. Wil je een afspraak maken of heb je vragen; neem dan contact met mij op via: info@imrevaneijl.nl

Foto's van Imre van Eijl FotografieImre van Eijl Fotografie in het kort

Locatie

 • In de studio
 • Op locatie

Soorten fotografie

 • Bedrijfsreportages
 • Groepsportretten
 • Kinderportretten
 • Productfotografie
 • Trouwreportages

Overige diensten

 • Fotobewerking

Soort fotograaf

 • Fotograaf