Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
 • Azielaan 289
  2622 JM Delft
 • 06-13430191
 • Website

Fotograaf-Trouwreportages

Zoeken jullie een fotograaf voor jullie huwelijksdag, trouwdag? Ik maak graag een professionele, leuke, sfeervolle en zeker spontane trouwreportage,bruidsreportage,huwelijksreportage voor jullie! Met oog voor detail en persoonlijke impressies.

Welkom op de website van www.fotograaf-trouwreportages.nl, bruidsfotograaf, trouwfotograaf, huwelijksfotograaf. Op deze website kunnen jullie mijn trouwreportages bekijken, kennis maken met de werkwijze en gemakkelijk contact met mij opnemen. 

Ik ben als vakfotograaf gespecialiseerd in het maken van trouwreportages omdat ik dit binnen het vakgebied het leukste vind om te doen. Daarnaast ben ik als fotograaf bekend met studio en familie fotografie. Ik doe mijn werk als vakfotograaf met veel enthousiasme en probeer jullie rustig en met sfeer te fotograferen, zodat jullie jezelf kunnen blijven. Een klik met mij en jezelf fijn voelen is de "key" voor een mooie en goede huwelijksreportage.

Journalistieke trouwreportages

Steeds vaker zie ik de vraag naar " journalistieke trouwreportages" Eigenlijk komt het hier op neer dat je het bruidspaar tussen en met de mensen in fotografeerd, vanuit verschillende beeldhoeken. Straatbeelden met een bruidspaar, in een groep etc. Geen geposeerde foto's, maar het vastleggen van momenten. Een beeldverslag met een verhaallijn.Uiteindelijk zie je toch vaak ook in dit soort reportages de conventionele bruidsfoto's terug. Graag bespreek ik jullie wensen.

Spontane bruidsreportages

Spontane bruidsreportages! Ja, Ik wil ze graag maken, maar ben wel eerlijk, natuurlijk moet de persoonlijkheid van het bruidspaar hier zich ook voor lenen. Ben je bereid om eens op een andere manier te poseren en kun je dit ook, durf je wat risico's te nemen, zit het weer mee etc. Dan heb ik fantasie genoeg. Ook dit bespreek ik graag met jullie!

Hoe kies je nu een goede fotograaf voor jullie trouwreportage?

Hij/zij moet goed over komen op de klant, jullie moeten je op je gemak voelen, er moet een klik zijn! De trouwreportage van jullie moet perfect zijn! De prijsstelling moet passen in jullie budget! De afspraken helder en duidelijk! Het moet een fotograaf,vakfotograaf zijn die weet waar hij/zij het over heeft.Er moet gewerkt worden met professionele apparatuur, in mijn geval de nieuwe Nikon D810 en de D800E ( 36.3-megapixel !). De top camera's van Nikon.Garantie voor "haarscherpe" foto's van professionele kwaliteit.Een beroepsfotograaf neemt geen risico's en gaat nooit met 1 camera op stap! De fotograaf zorgt voor een mooie trouwreportage! Geniet van jullie bruiloft en maak er een onbeschrijfelijk mooie dag van!

Dus nodig ik jullie graag uit om eens vrijblijvend langs te komen en stel gerust alle vragen welke nodig zijn om een goed besluit te kunnen nemen. Voor en tijdens het fotograferen sta ik altijd open voor nieuwe ideeën en invalshoeken. Het is mijn doel dat jullie tevreden zijn met de foto’s en op een plezierige manier worden gefotografeerd. Tot ziens Jos Metzelaar, fotograaf trouwreportage, fotograaf bruidsreportage, fotograaf huwelijksreportage, fotograaf, vakfotograaf Delft. Een fotograaf waarbij het "klikt". Met "sfeervolle"," te gekke", "spontane", " emotionele" " stijlvolle" trouwfoto's.Fotograaf-Trouwreportages in het kort

Locatie

 • Op locatie

Soorten fotografie

 • Kinderportretten
 • Locatiefotografie
 • Productfotografie
 • Trouwreportages

Overige diensten

 • Fotobewerking

Soort fotograaf

 • Fotograaf