Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
logo

EB-Fotografie

Waarom is EB-Fotografie de beste keuze voor jou?

Ben jij op zoek naar fotograaf die je kan helpen bij het maken van een professionele profielfoto of om jouw bedrijf op de kaart te zetten? Ben je bezig met het uitbreiden van je portfolio als model, visagist of stylist? Of wil je gewoon een super mooi portret van jezelf, gezin of samen met je partner? Stuur dan een mailtje voor meer informatie of om een afspraak te maken naar estherbekkerfotografie@gmail.com. 

Meer over EB-Fotografie:

Hoe sta jij op LinkedIn of op je website? Met een professionele foto of met een selfie? Wist je dat die allereerste seconden bij het zien van je profielfoto bepalend zijn of er contact met je wordt opgenomen of dat er wordt verder gescrold? Je profielfoto is immers het eerste dat potentiële werkgevers, klanten of opdrachtgevers zien. Het is dan ook belangrijk dat je met je zakelijke profielfoto professioneel en betrouwbaar overkomt. Een goede profielfoto is immers je visitekaartje. En daar help ik je graag bij.

Wat kan EB-Fotografie je bieden?

Diensten: - Zakelijke profielfoto - Zakelijke profielfoto voor bedrijven (mobiele studio-set) - Portretten in zwart-wit of fine-art style - Kinderportretten - Love-shoots.

Wie gingen je voor?

"Je hebt de techniek méér dan goed in de vingers en je hebt een eigen stijl. Twee hele mooie pré’s als fotograaf. Je maakt prachtige portretten, je kunt fotograferen en je bent de materie meester!" -Wouter Diemer Hoofdredacteur Zoom- "Vanmiddag is Esther in mijn barbershop geweest, was onwijs gezellig, veel gelachen en totaal niet ongemakkelijk en het eindresultaat is prachtig!! Lekker sfeertje heeft ze neer kunnen zetten..." -Patrick Krook De Barbier Alkmaar- "Esther is echt super fijn om mee samen te werken! Ze begeleidt je er super goed doorheen en weet precies wat ze doet. Ik heb super veel van haar geleerd. Ze neemt de tijd en laat je heel erg op je gemak voelen." -Anne Alofs model Alkmaar- "Kundige fotograaf met een eigen stijl, die er mag zijn." -Sander Groen Sint Maartensvlotbrug- "Een fotografe die werkelijk met passie achter de camera staat. Ze weet wat ze doet en weet het beste uit het "object" te halen. Buiten dat als persoon hartstikke leuk." -Richard Tienstra 's Gravendeel- "Zelden voel ik me op mijn gemak bij foto's, maar ik moest toch een aantal mooie foto's hebben voor mijn zakelijke pagina. Het resultaat was verbluffend. Voor een groot deel komt dat door het inzicht van Esther rondom licht en compositie, maar voor mij wellicht een groter deel komt dat omdat ze me in staat stelde te ontspannen en over te geven aan haar expertise en inzichten. Haar enthousiasme werkte enorm aanstekelijk en de resultaten waren ernaar. Dit was een uitstekende samenwerking, één die het meer dan waard was." -Michael Blommaert The Language Collective Haarlem.


Foto's van EB-Fotografie


EB-Fotografie in het kort

Locatie

 • In de studio
 • Op locatie

Soorten fotografie

 • Bedrijfsreportages
 • Familiefotografie
 • Glamourfotografie
 • Groepsportretten
 • Kinderportretten
 • Modefotografie
 • Portretten
 • Zwangerschapsfotografie

Overige diensten

 • Fotobewerking

Soort fotograaf

 • Fotograaf