Bedrijfsfotografie


Westeinde 81 2512 GV 's-gravenhage
06 50222760 Klik om te bellen

Over Bedrijfsfotografie

Jullie bedrijf wint het vertrouwen van klanten en relaties!
Korte portretsessie voor jou en je collega’s met als resultaat ontspannen en persoonlijke profielfoto’s voor bv. sociale media, bedrijfswebsites en intranet.
Jullie bedrijf beschikt straks over perfect beeldmateriaal voor alle communicatie-uitingen: websites, sociale media en drukwerk zoals jaarverslagen en brochures, etc. De foto’s laten zien waar het bedrijf voor staat en dat straalt vertrouwen uit – waarmee jullie klanten, relaties én medewerkers weten te werven en te binden.

Bedrijfsfotograaf Rogier Chang brengt vakmanschap in beeld Waarom doen mensen wat ze doen?

Dat is wat Rogier Chang fascineert en de reden dat hij bedrijfsfotograaf werd. Hij maakt fotos van vakmensen, ondernemers, ambachtslieden, kunstenaars en mensen die nieuwe dingen bedenken. Van mensen die voor de kudde uitlopen. Van mensen die een passie hebben en de eigenaardigheden die daarmee gepaard gaan. Van mensen die geen werk hebben, maar een missie.

Als bedrijfsfotograaf weet Chang dat je deze mensen het beste vast kunt leggen in hun eigen omgeving. De werkplek van bevlogen mensen ademt hun drijfveren en geeft met ieder detail iets prijs van hoe zij hun dagen vullen.

Met zijn bedrijf ww.Bedrijfsfotografiehttps://.nl lukt het Chang om in een reportage niet alleen vast te leggen wat deze mensen doen, maar ook waarom ze dat doen. Én hoe dat precies in zijn werk gaat. De liefde en de aandacht voor de professionele mens in al haar facetten spat van zijn foto's.

Een goed beeld lijkt simpel, maar is juist complex. Voor Chang begint elke foto die hij maakt met het stellen van de juiste vragen. Hij verdiept zich in de mensen die hij vastlegt op beeld. Zijn nieuwsgierigheid maakt dat hij in staat is om de essentie scherp te stellen, met hoofdpersonen die op natuurlijke wijze het stralend maar ook uiterst geloofwaardig middelpunt van de foto vormen.

Bedrijfsfotografie is vakmanschap. Net als het werk van de professionals die Chang vastlegt. Daarom benadert hij zijn werk als een schilder: met het juiste licht, de perfecte compositie en een uiterst zorgvuldig samengesteld kleurenpalet komt hij tot een eindresultaat dat vakwerk ís en vakwerk vastlegt. Voor minder dan dat doet Chang het niet: pas als hij met elke fotoshoot zijn eigen meesterschap als bedrijfsfotograaf weer een stukje verder kan brengen, haalt hij écht plezier uit zijn werk.

Foto's

Bedrijfsfotografie in het kort

Soort fotograaf

Fotograaf

Soorten fotografie

Architectuurreportages
Bedrijfsreportages
Industriële fotografie
Portretten
Productfotografie
Reclamefotografie

Locatie

In de studio
Op locatie

Overige diensten

Fotobewerking
Videoreportages

Onze locatie

Bedrijfsfotografie


Westeinde 81 2512 GV 's-gravenhage
06 50222760 Klik om te bellen