Benjamin Fotografie


Mackaystraat 11 3317 SV Dordrecht
0640938923 Klik om te bellen

Over Benjamin Fotografie

Waarom is Benjamin Fotografie de beste keuze voor jou?

Wat Benjamin Fotografie anders maakt is mijn oog voor fotografie. Omdat ik ben begonnen als pers fotograaf kijk ik heel erg naar wat een foto mij verteld. Ik stel prioriteit aan het verhaal achter de foto. Waar andere fotografen vaak teveel inzoomen op details en zo het verhaal vergeten te vertellen met hun foto's. Perfect dus voor bedrijfsfeestjes, verjaardagen en andere grote gelegenheden.

Meer over Benjamin Fotografie:

Benjamin Fotografie staat voor tijdloze foto's waar je over 50 jaar op terug kan kijken en het hele verhaal weer kan her ervaren zonder iets te missen.

Wat kan Benjamin Fotografie je bieden?

Het unieke van mij is dat ik uit een pers achtergrond kom en zo anders kijk naar gebeurtenissen. Zo kijk ik naar hoeveel tijd ik heb voor iets, wat er gebeurt en hoelang iets gebeurt. Zo garandeer ik de beste en meeste foto's van belangrijke dingen zonder te vergeten ook af eens toe uit te zoemen van die details om zo het gehele te fotograferen.

Wie gingen je voor?

Mijn klanten kunnen iedereen zijn, Een baas van een groot bedrijf die een bedrijfsuitje georganiseerd. Maar ook moeders die een feestje voor hun net 18 jarige dochter organiseren. Ik luister altijd goed naar wat mijn klanten verwachten van mij en vraag door tot ik zeker weet dat ik kan leveren tot hun verwachtingen. Een van de dingen die klanten vaak zeggen is dat ik erg aardig en gezellig ben waardoor ik makkelijk met mijn klanten overweg kan.

Foto's

Zwaar ongeval waar een auto en scooter elkaar troffen.

Benjamin Fotografie in het kort

Soort fotograaf

Fotograaf
Fotojournalist

Soorten fotografie

Bedrijfsreportages
Evenementen fotografie
Persfotografie

Locatie

Op locatie

Overige diensten

Fotobewerking
Videoreportages

Onze locatie

Benjamin Fotografie


Mackaystraat 11 3317 SV Dordrecht
0640938923 Klik om te bellen