blijefotos.nl


Von Bonninghausenlaan 36 2161 ET Lisse
06-24260040 Klik om te bellen

Over blijefotos.nl

Waarom is Blije Foto’s de beste keuze voor jou?

Mijn praktijk Blijefoto’s is gevestigd in Lisse. Ik verzorg met veel plezier trouwreportages, familieshoots en loveshoots door heel Nederland. Het is bij mij ook mogelijk om een buitenlandse  trouwreportage te boeken. Toen ik een jaar of 18 was wilde ik fotograferend journalist worden, dit is dan ook typerend mijn stijl van fotograferen. Ik vind spontaniteit belangrijk en zorg voor de mooiste foto’s tijdens je bruiloft, familieshoot of loveshoot.

Welke diensten biedt Blije Foto’s aan?

Je kunt bij mij terecht voor de volgende diensten:

-          Trouwfotografie

-          Familieshoots

-          Loveshoots

Mijn specialiteit is het maken van trouwreportages. Ik fotografeer veel kerkelijke huwelijken. Op een bruiloft maak ik duizenden foto’s  en jullie ontvangen een nauwkeurige selectie.Binnen 48 uur verstuur ik een preview van de trouwdag. Mijn klanten krijgen ook 100% zeggenschap over welke foto’s er in het album moeten komen.

Bij de familieshoots zorg ik voor leuke en spontane foto’s waar iedereen goed op staat. Bij deze familieshoots krijgt iedereen een onvergetelijke dag en zorg ik voor circa 50 prachtige bewerkte foto’s.

Wil jij je vriend of vriendin verrassen met een leuke fotoshoot? Ik bied loveshoots aan door heel Nederland. Ik zorg voor leuke, spontane en liefdevolle foto’s waarbij ik jullie volledig op je gemak laat voelen. Dit zal resulteren in mooie natuurlijke foto’s van jullie grote dag.

Waarom zou je voor Blije Foto’s kiezen?

Ik nodig jullie eerst uit voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek waarbij ik kijk naar jullie wensen. In dit intakegesprek wordt de planning besproken, laat ik voorbeeldalbums zien en zorg ik voor een aangename kennismaking. Ik bied tijdens het intakegesprek ook een vrijblijvende pre-wedding shoot aan. Het doel van deze shoot is om jou te laten wennen aan een professionele fotograaf. Hierdoor weet je wat je op jullie grote dag precies te wachten staat. Ik sta voor duidelijkheid, helderheid en een hoge servicegraad om het uiterste uit jullie bruiloft te halen!

Foto's

blijefotos.nl in het kort

Soort fotograaf

Fotograaf

Soorten fotografie

Locatiefotografie
Luchtfotografie
Portretten
Rouwfotografie
Trouwreportages

Locatie

Afscheidsfotografie
Op locatie

Overige diensten

Fotobewerking
Videoreportages

Onze locatie

blijefotos.nl


Von Bonninghausenlaan 36 2161 ET Lisse
06-24260040 Klik om te bellen