Chantal van den Broek


Olmenhof, 19 19 6951 MT Dieren
06 46051355 Klik om te bellen

Over Chantal van den Broek

Mijn naam is Chantal van den Broek, een fotograaf opgegroeid in een klein dorp nabij Arnhem. Ik ben het meest blij als ik omringd ben door natuur en wanneer ik een camera in mijn handen heb. Mijn liefde voor dat laatste, fotografie, ontstond zo’n 8 jaar geleden toen ik veel modetijdschriften bekeek en daardoor geïnspireerd werd. Sindsdien kan ik niet stoppen met het creëren van mooie beelden.

Ik word ontzettend enthousiast om te mogen fotograferen voor mijn opdrachtgevers. Dit zijn voornamelijk kledingmerken, groothandels, tijdschriften en webshops. Wat je in mijn werk terug kan zien, is dat mijn kaders weloverwogen zijn, ik goed let op kleurgebruik, locaties en styling. Ik kijk naar the bigger picture, terwijl ik oog heb voor detail. Mijn werk komt natuurlijk het beste uit de verf als ik met een fijn team van visagisten, haar stylisten en stylisten samenwerk.

Of we nou fotograferen op een prachtige binnen- / buitenlocatie of in een studiosetting, ik verzeker je dat we samen de beste foto’s maken, die jouw ideale klant aanspreken. Dankzij mijn Bachelor of Arts van Nederlandse Fotovakschool, mijn stage bij Sticky Stuff Amsterdam en mijn ervaring in het assisteren van diverse professionele fotografen, heb ik zowel kennis van de visuele kant van fotografie, als van de marketing kant. Ik help je graag om jouw merk te laten groeien door middel van sprekende beelden die passen bij jouw wensen. Ook denk ik graag met je mee als het gaat om conceptvorming, een moodboard maken en het samenstellen van een sterk team. Neem gerust contact met me op om te kijken naar de mogelijkheden.

Ik kijk naar the bigger picture, terwijl ik oog heb voor detail. Compositie, styling en kleurgebruik zijn belangrijk

Foto's

Feest collectie FOS Amsterdam

Chantal van den Broek in het kort

Soort fotograaf

Covered Beauty fotografie
Foto bewerking / afwerking
Fotograaf

Soorten fotografie

Glamourfotografie
Modefotografie
Portretten
Reclamefotografie

Locatie

Bij u thuis
In de studio
Op locatie

Certificeringen

Bachelor of Arts

Onze locatie

Chantal van den Broek


Olmenhof, 19 19 6951 MT Dieren
06 46051355 Klik om te bellen