De Fotohoeve.nl


Dorrestijn-plantsoen 44 6866 EA Heelsum
0317357375 Klik om te bellen

Over De Fotohoeve.nl

De Fotohoeve.nl maakt een super leuke ervaring van elke fotoshoot. Geen saaie statische foto’s in een studio, maar gewoon lekker wandelen op een mooie locatie naar keuze en onderweg heerlijk spontane foto’s maken! Vervolgens krijg je veel foto’s digitaal geleverd als download, of op een USB-stick netjes thuis gezonden. Alle foto’s zijn bewerkt naar wens en klaar om afgedrukt te worden, of gewoon rond te sturen op alle sociale media!Waarom is De Fotohoeve.nl de beste keuze voor jou?


Één vaste prijs voor je hele familie! Je betaalt namelijk alleen voor de gebruikte tijd, niet voor het aantal personen!

Ervaren fotograaf, door heel Nederland. Ik zorg voor mooie, heldere foto’s om jaren van te genieten! Mijn 5 kernwaarden: 

1. - Je foto’s zijn nergens online te zien zonder je toestemming: Hiermee zijn wij uniek: De foto’s zijn van jou, om mee te doen wat je maar wilt! Laat ze dus drukken bij een winkel naar keuze.

2. - Perfecte kwaliteit: Zowel onze apparatuur als de resultaten die we er mee maken zijn van professioneel top niveau. Foto’s worden drukklaar geleverd!

3. - Duidelijkheid over de prijs: De meeste fotoshoots zijn € 125,00 per uur, zonder na-bestel kosten of andere nare verrassingen. Wij rekenen alles van te voren zo goed als mogelijk uit voor je. Is de fotoshoot korter? Dan betaal je alleen voor de gebruikte tijd!

4. - Wij werken vlot en zonder stress: Fotografie doen wij fulltime. Hierdoor hebben wij door ervaring meer tijd voor jou en dus mooiere foto’s. Opstellen en verplaatsen gaat snel.

5. - Gemiddeld 250 foto’s: Als gratis download of voor € 17,50 op een USB stick thuis gezonden. De foto’s krijg je in beide gevallen in groot & klein formaat, zónder watermerk.

Meer over De Fotohoeve.nl:

Íedereen mooi op de foto, op iedere locatie, op ieder tijdstip!

Wat kan De Fotohoeve.nl je bieden?

Familie fotograaf, bruidsfotograaf, gezins portret, fotografie tijdens 40, 50, 60 jarighuwelijk, binnen & buiten!

Foto's

De Fotohoeve.nl in het kort

Soort fotograaf

Foto bewerking / afwerking
Fotograaf
Headshots
Trouwfotograaf

Soorten fotografie

Evenementen fotografie
Familiefotografie
Groepsportretten
Kinderportretten
Landschapsfoto’s
Locatiefotografie
Natuurfotografie
Portretten
Trouwreportages
Workshops fotografie
Zwangerschapsfotografie

Locatie

Bij u thuis
Op locatie

Overige diensten

Digitale media
Fotobewerking

Artikelen

Ga eens écht leuk op de foto!

De Fotohoeve.nl maakt een geweldige ervaring van iedere fotoshoot!Bij je thuis of op een andere super locatie: Lekker in de natuur, in een park of bos, je achtertuin, in de duinen... Écht alles kan!Ni...

Onze locatie

Logo De Fotohoeve.nl

De Fotohoeve.nl

De Fotohoeve.nl


Dorrestijn-plantsoen 44 6866 EA Heelsum
0317357375 Klik om te bellen