Duinportret.nl


Kerkplein 16 1935 EW Egmond-binnen
06 46295592 Klik om te bellen

Over Duinportret.nl

 Laat je op een speciale manier vereeuwigen

Opzoek naar een leuke portretfotograaf voor spontane foto’s in de natuur? Bij Duinportret beleef je het met elkaar. Ga samen spontaan op de foto, vereeuwig de liefde tijdens een loveshoot of laat de mooiste dag van je leven van A tot Z vastleggen door middel van een trouwreportage.

“Een fotoshoot in een studio is leuk, maar dit is nog veel leuker."

Duinportret Fotograaf Bastiaan Schuit heeft een speciaal oog voor outdoor fotoshoot locaties en mooie natuurlijke en levendige achtergronden in de duinen. Dit geeft ‘m inspiratie voor het maken van jouw familieportret of bruidsfoto’s. Naast het duinlandschap is ook het aangrenzende strand natuurlijk ook een perfecte plek voor een fotoshoot. Bovendien kun je het op sommige plekken zelfs combineren.

“Het deelnemen aan een fotoshoot is gewoon een leuke activiteit om samen te doen”

Het resultaat van de shoot is een mooie tastbare herinnering in de vorm van een serie tijdloze, hoogwaardige digitale en/of afgedrukte foto’s.  Je kunt hiermee met elkaar terug kijken op de mooie momenten van een dagje buiten in de natuur!

“het resultaat is een serie professionele, hoogwaardige foto’s”

Ontspan in de natuur

Een fotoshoot in de duinen levert overigens méér op dan mooie foto’s alleen, want tijdens een fotoshoot van Duinportret zal je ervaren dat de duinen een fantastische locatie is om actief te ontspannen en te genieten.

“Een fotoshoot in de duinen levert méér op dan mooie foto’s”

Ver weg van de dagelijkse drukte en even uit de sleur. Jong en oud kan genieten van wat er om hen heen te zien of te horen is. Zie je ook die duinparelmoer vlinder en hoor het lied van de nachtegaal? Een nachtegaal zien is daarbij overigens nog de allergrootste uitdaging!

“Jong en oud kan genieten van wat er om hen heen te zien of te horen is”

Dankzij de ongedwongen sfeer in de duinen, het bos of op het strand zal je tijdens de fotoshoot samen met je dierbaren echt een positieve vibe ervaren. Dit is hetgeen wat je terug zult zien op de foto’s.

Voor natuurlijke foto's

Foto's

Familiefotograaf in Egmond en de duinstreek

Duinportret.nl in het kort

Soort fotograaf

Fotograaf

Soorten fotografie

Familiefotografie
Portretten
Trouwreportages

Locatie

Op locatie

Overige diensten

Afdrukken digitale bestanden
Fotobewerking
Fotoretouche
Inlijstservice

Onze locatie

Duinportret.nl


Kerkplein 16 1935 EW Egmond-binnen
06 46295592 Klik om te bellen