EB-Fotografie


Zaagmolenstraat 16 1823 BA Alkmaar
06-44116433 Klik om te bellen

Over EB-Fotografie

Waarom is EB-Fotografie de beste keuze voor jou?

Ben jij op zoek naar fotograaf die je kan helpen bij het maken van een professionele LinkedIn profielfoto of om jouw bedrijf op de kaart te zetten? Of wil je gewoon een super mooi portret van jezelf, je kind(eren) of samen met je partner? Stuur dan een mailtje voor meer informatie of om een afspraak te maken naar: estherbekkerfotografie@gmail.com. 

Meer over EB-Fotografie:

Hoe sta jij op LinkedIn of op je website? Met een professionele foto of met een selfie? Wist je dat die allereerste seconden bij het zien van je profielfoto bepalend zijn of er contact met je wordt opgenomen of dat er wordt verder gescrold? Je profielfoto is immers het eerste dat potentiële werkgevers, klanten of opdrachtgevers zien. Het is dan ook belangrijk dat je met je zakelijke profielfoto professioneel en betrouwbaar overkomt. Een goede profielfoto is immers je visitekaartje. En daar help ik je graag bij.

Wat kan EB-Fotografie je bieden?

Diensten: Portretfotograaf| LinkedIn profielfoto's| Bedrijfsfotografie| Karakterportretten| Kinderportretten

Wie gingen je voor?

"Je hebt de techniek méér dan goed in de vingers en je hebt een eigen stijl. Twee hele mooie pré’s als fotograaf. Je maakt prachtige portretten, je kunt fotograferen en je bent de materie meester!"
-Wouter Diemer Hoofdredacteur Zoom-

"Vanmiddag is Esther in mijn barbershop geweest, was onwijs gezellig, veel gelachen en totaal niet ongemakkelijk en het eindresultaat is prachtig!! Lekker sfeertje heeft ze neer kunnen zetten..."
-Patrick Krook De Barbier Alkmaar-

"Werkelijk PRACHTIG!!!!
Ik wil je nog een keer bedanken voor vandaag. Was diep onder de indruk hoeveel moeite je erin hebt gestoken en hoe professioneel je te werk gaat. Van alle e-mailtjes, speurtocht naar spullen tot aan een snoeptafeltje voor de kinderen. Echt een dikke pluim!"
-Linda Rijpkema mama van Mika en Miles-

"Esther is echt super fijn om mee samen te werken! Ze begeleidt je er super goed doorheen en weet precies wat ze doet. Ik heb heel veel van haar geleerd. Ze neemt de tijd en laat je heel erg op je gemak voelen."
-Anne Alofs model Alkmaar-

"Kundige fotograaf met een eigen stijl, die er mag zijn."
-Sander Groen Sint Maartensvlotbrug-

"Een fotografe die werkelijk met passie achter de camera staat. Ze weet wat ze doet en weet het beste uit het "object" te halen. Buiten dat als persoon hartstikke leuk."
-Richard Tienstra 's Gravendeel-

"Zelden voel ik me op mijn gemak bij foto's, maar ik moest toch een aantal mooie foto's hebben voor mijn zakelijke pagina. Het resultaat was verbluffend. Voor een groot deel komt dat door het inzicht van Esther rondom licht en compositie, maar voor mij wellicht een groter deel komt dat omdat ze me in staat stelde te ontspannen en over te geven aan haar expertise en inzichten. Haar enthousiasme werkte enorm aanstekelijk en de resultaten waren ernaar. Dit was een uitstekende samenwerking, één die het meer dan waard was."
-Michael Blommaert The Language Collective Haarlem.

Foto's

EB-Fotografie in het kort

Soort fotograaf

Foto bewerking / afwerking
Fotograaf
Fotostudio
Headshots
Zakelijke fotografie

Soorten fotografie

Bedrijfsreportages
Fine Art fotografie
Glamourfotografie
Kinderportretten
Portretten

Locatie

In de studio
Op locatie

Overige diensten

Fotobewerking
Fotoretouche

Onze locatie

EB-Fotografie


Zaagmolenstraat 16 1823 BA Alkmaar
06-44116433 Klik om te bellen