EdithFotografeert


Akeleihof 53 6043 WT Roermond
0624778434 Klik om te bellen

Over EdithFotografeert

Waarom is EdithFotografeert de beste keuze voor jou?

Fotografie is meer dan een mooi plaatje schieten. Het is mensen op hun gemak stellen, vriendelijk zijn, de camera goed kennen en inzicht hebben in lichtsituaties.

De mooiste foto's zijn de foto's waar jullie ontspannen jezelf zijn. Daar streef ik naar, zodat jullie de mooiste herinnering over houden aan jullie eigen fotoshoot.

Meer over EdithFotografeert:

Mijn passie is om prachtige herinneringen vast te leggen voor mijn klanten. 

Wat kan EdithFotografeert je bieden?

Een shoot is òf bij jullie thuis of op een locatie die jullie aanspreekt. Na de shoot controleer ik de beelden en de beste beelden worden nabewerkt. Bij familieshoots kunnen jullie zelf een fotokeuze maken via mijn website. De bewerkte beelden worden digitaal aangeleverd en je kunt deze zo vaak laten afdrukken als je wilt. Ook kun je bij EdithFotografeert afdrukken bestellen.

Wie gingen je voor?

Mijn klanten zijn vaak dierenliefhebbers, houden van de natuur en vinden het belangrijk om mooie herinneringen te bewaren. Meestal houden ze niet zo van poseren. Dat is niet erg, ik leg jullie vast zoals jullie zijn, af en toe geef ik wat aanwijzingen waardoor het resultaat nóg beter wordt!

Klanten vinden het fijn dat ze bij familie shoots, zelf hun keuze kunnen maken uit de beelden die geschoten zijn. Ook kunnen er altijd extra foto's worden besteld.

EdithFotografeert in het kort

Soort fotograaf

Trouwfotograaf

Soorten fotografie

Dierenfotografie
Familiefotografie
Groepsportretten
Kinderportretten
Loveshoot
Portretten
Trouwreportages
Uitvaartfotografie
Zwangerschapsfotografie

Locatie

Op locatie

Overige diensten

Afdrukken digitale bestanden
Fotobewerking
Fotoretouche

Onze locatie

EdithFotografeert


Akeleihof 53 6043 WT Roermond
0624778434 Klik om te bellen