EdithFotografeert


Akeleihof 53 6043 WT Roermond
0624778434 Klik om te bellen

Over EdithFotografeert

Waarom is EdithFotografeert de beste keuze voor jou?

Fotografie is meer dan een mooi plaatje schieten. Het is mensen op hun gemak stellen, (klik hier om meer te lezen! (-: ) de camera goed kennen en inzicht hebben in lichtsituaties.

De mooiste foto's zijn de foto's waar jullie ontspannen jezelf zijn. Daar streef ik naar, zodat jullie de mooiste herinnering over houden aan jullie eigen fotoshoot.

Jullie kunnen mij steeds vragen stellen, ik wil dat als jullie op de foto gaan, helemaal kunnen ontspannen. Stuur me, als jullie een shoot bij mij geboekt hebben, gerust foto's van jullie kleding, als jullie twijfelen over kleurencombinaties.

Service en aandacht voor de klant zijn voor mij heel belangrijk!

Meer over EdithFotografeert:

Mijn woonplaats is Roermond, in midden-limburg. Limburg heeft prachtige locaties voor uiteenlopende fotoshoots. Natuurgebieden, kastelen en parken. Daar ben ik dan ook vaak te vinden samen met een gezin, familie of koppel dat een fotoreportage heeft geboekt. Mijn passie is om prachtige herinneringen vast te leggen voor mijn klanten. Verder houd ik ervan creatieve dingen te doen. En in de zomer kun je mij vaak in de tuin vinden. Ik houd van dieren en ben altijd vrolijk tijdens jullie fotoshoots (-:

Wat kan EdithFotografeert je bieden?

Families kunnen bij EdithFotografeert óók op Zaterdag of Zondag terecht. We spreken samen af wanneer de beste datum voor jullie shoot is! De meeste familie fotoshoot vinden in Limburg plaats.

Een fotoshoot is òf bij jullie thuis of op een locatie die jullie aanspreekt. Na de fotoshoot controleer ik thuis de beelden en de beste beelden worden voor jullie in een galerij* gezet, zodat jullie daaruit zélf de leukste foto's kunnen kiezen. 

(*Bij bruidsfotografie kies ikzelf de beste beelden en die worden dan voor jullie bewerkt en geleverd via WeTransfer en/of op usb stick.)

De bewerkte beelden worden digitaal aangeleverd. Ook kun je bij EdithFotografeert afdrukken, luxe albums en wanddecoratie bestellen.

Wie gingen je voor?

Mijn klanten zijn vaak dierenliefhebbers, houden van de natuur en vinden het belangrijk om mooie herinneringen te bewaren. Ook klanten die nog nooit een fotoshoot hebben gedaan, voelen zich bij mij op hun gemak. Ik ben geduldig en geef jullie kleine 'opdrachten' waardoor er spontane momenten ontstaan en jullie allemaal een echte smile krijgen.

Klanten vinden het fijn dat ze bij familie shoots, zelf hun keuze kunnen maken uit de beelden die geschoten zijn. Ook kunnen er altijd extra foto's worden besteld.

Foto's

Met alle zussen op de foto
Award winnende foto van een loveshoot in Limburg

EdithFotografeert in het kort

Soort fotograaf

Fotograaf
Trouwfotograaf

Soorten fotografie

Dierenfotografie
Familiefotografie
Groepsportretten
Kinderportretten
Loveshoot
Portretten
Trouwreportages
Uitvaartfotografie
Zwangerschapsfotografie

Locatie

Op locatie

Overige diensten

Afdrukken digitale bestanden
Fotobewerking
Fotoretouche
Inlijstservice
Videoreportages

Onze locatie

Logo EdithFotografeert

EdithFotografeert

EdithFotografeert


Akeleihof 53 6043 WT Roermond
0624778434 Klik om te bellen