eeek


Ganzerik 17 1902 JD Castricum
0644414664 Klik om te bellen

Mooie zwart-wit foto's
Ik zoek het eigene van mijn model
25 jaar ervaring in omgang met jongeren/kinderen

Over eeek

eeek is het fotobedrijf van Erik Klaver. Gespecialiseerd in 50er jaren zwart wit fotografie en in kinderprotretten.

eeek bestaat sinds 29-11-2018. Maar het heeft geslapen tijdens de corona. Je zou kunnen zeggen dat het bedrijf ontstaan is omdat ik het niet laten kan om portretten te maken. Een echte boost was de opdracht van de multi-culturele school waar ik vroeger werkte om de diversiteit van de leerlingen vast te leggen in een serie van 20 portretten.
Bovendien wilde ik na mijn pensioen creatief bezig zijn, me blijven ontwikkelen en mensen ontmoeten. eeek is hiervoor de totaal-oplossing.

Ik maak "nieuwe portretten van 70 jaar oud". Ik fotografeer graag in zwart-wit en in 40er/50er jaren stijl. Ik ben beïnvloed door fotografen als Yousuf Karsh. Maar het kan ook hedendaags.
Ook maak ik herinneringen aan je opgroeiende kinderen. Na 25 jaar voor de klas en 13 jaar opa zijn, is omgaan met kinderen/jongeren een vanzelfsprekendheid voor mij. Ik houd van de spontane momenten die kinderen je leveren. Kinderen fotografeer ik graag buiten en in kleur.
Het onderwijs en coaching hebben mij geleerd van iedereen het eigene te zoeken en vinden. Ook als fotograaf zoek ik het eigene van de persoon voor de camera.

Meer over eeek: Ik ben Erik Klaver, eigenaar en fotograaf van eeek. Ik ben van mening dat ik, door het maken van mooie portretten, iets positiefs toevoeg aan het leven van mijn klanten. Ik maak van de shoot een leuke ervaring

, of je nou 3 of 93 jaar bent. Ik hoop van nog veel mensen mooie portretten te maken.

immer kunst aan kennis sluiten

Foto's

Drie vriendinnen

eeek in het kort

Soort fotograaf

Fotograaf

Soorten fotografie

Familiefotografie
Kinderportretten
Portretten
Rouwfotografie
Trouwreportages

Locatie

Bij u thuis
In de studio
Op locatie

Certificeringen

Opgeleid bij Patrick Mollema

Onze locatie

eeek


Ganzerik 17 1902 JD Castricum
0644414664 Klik om te bellen