Emma Bering Fotografie


Albert Cuyplaan 20 1701 XD Heerhugowaard

Over Emma Bering Fotografie

Waarom is Emma Bering Fotografie de beste keuze voor jou?

Waarom ik fotografeer? Ik vind het zo mooi om een herinnering en een moment vast te leggen. Een foto is zo ontzettend waardevol. Je kan er altijd op terug kijken, het is een herinnering voor het leven. Ik vind het dan ook heel bijzonder als iemand bij mij een shoot boekt. Het is toch een hele persoonlijke keuze om iemand foto's te laten maken van die intieme en bijzondere momenten van het leven.

Meer over Emma Bering Fotografie:

Ik wil de momenten zo natuurlijk mogelijk vastleggen. Ik zal je dan ook nooit vragen om te poseren en naar de camera te kijken. Juist de onderlinge interactie is wat een foto zo bijzonder maakt. Echte emoties, de onderlinge liefde, dat wil ik vastleggen. Ik wil met mijn foto een herinnering creëren waar je nog jaren met veel plezier op terug kan kijken.

Wat kan Emma Bering Fotografie je bieden?

Bij Emma Bering Fotografie kan je terecht voor newborn fotografie, gezinsfotografie, zwangerschapsshoot, loveshoots en portretten. Het liefste vindt de shoot buiten in de natuur plaats, maar natuurlijk kan het ook binnen als dat de voorkeur heeft.

Wie gingen je voor?

Ik kom zelf uit de omgeving Alkmaar, dus het liefste komen mijn klanten daar ook vandaar. Maar ik vind het ook geen probleem om een stukje verder te rijden naar bijvoorbeeld Haarlem, Amsterdam of zelfs Utrecht. Ik krijg vaak terug dat mensen het heel gezellig vonden en dat ik leuk de kinderen erbij betrek. Mijn doel is dan ook om jou zoveel mogelijk op je gemak te stellen. Ik hoor ook vaak dat mensen blij zijn met foto's van het hele gezin. Vaak maken ze wel met de telefoon een foto, maar nooit professionele foto's met het hele gezin.

Emma Bering Fotografie in het kort

Soort fotograaf

Fotograaf

Soorten fotografie

Familiefotografie
Kinderportretten
Newbornfotografie
Portretten
Trouwreportages
Zwangerschapsfotografie

Locatie

Bij u thuis
Op locatie

Onze locatie

Emma Bering Fotografie


Albert Cuyplaan 20 1701 XD Heerhugowaard