FoenVi Studio


Weerreys Park 2 4881 LA Zundert
0622524639 Klik om te bellen

Over FoenVi Studio

Waarom is FoenVi Fotografie de beste keuze voor jou?

Op zoek naar een professionele fotostudio in Zundert of omgeving? Neem contact op met FoenVi Fotografie! Bij ons kunt u terecht voor o.a. bruids- en familiefotografgie, al uw portretfoto’s en beeldbewerkingen. Van zwangerschapsfotografie en cakesmashes tot zakelijke portretten en portfoliofoto’s. Zelfs voor pasfoto’s kunt u in onze studio in Zundert terecht.

Portretfotografie en bruidsreportages zijn een van onze specialiteiten. In de FoenVi fotostudio maken we de mooiste portfoliofoto’s voor bijvoorbeeld personal trainers of zakelijke portretten voor websites en drukwerk. Maar denk ook aan maternity foto’s, met of zonder prominent ontblote buik, waarbij de schoonheid van de zwangerschap centraal staat. En laten we onze superleuke cakesmash fotoshoots niet vergeten! Hiervoor toveren we de fotostudio om in een feestje waarbij uw kindje heerlijk kan spelen en smullen van een mooi versierde taart. Het resultaat? Schattige en stoere foto’s van een onvergetelijk moment.

Maar ook fotografie op locatie behoort tot de mogelijkheden. De natuur biedt een prachtig decor voor een romantische loveshoot, zwangerschapsfotografie of foto’s met het hele gezin. Maar bij FoenVi houden we ook van een artistiekere benadering, die terug te vinden is in onze fine-art en urbex foto’s. Op onze website vindt u tal van voorbeelden van hoe een locatie wezenlijk onderdeel wordt van de fotoshoot, bijvoorbeeld bij cosplay fotografie en boudoirshoots.

Daarnaast kunt u bij FoenVi Fotografie ook terecht voor pasfoto’s. Deze worden gemaakt volgens alle richtlijnen voor foto’s voor officiële documenten en u kunt ze direct meenemen en gebruiken. Voor mindervaliden en ouderen in bijvoorbeeld zorginstellingen bestaat tevens de mogelijkheid om op locatie pasfoto’s te laten maken.

Foto's

Zwangerschapsfotografie Joyce | FoenVi Studio

FoenVi Studio in het kort

Soort fotograaf

Foto bewerking / afwerking
Fotograaf
Fotostudio
Trouwfotograaf
Zakelijke fotografie

Soorten fotografie

Architectuurreportages
Bedrijfsreportages
Boudoirfotografie
Evenementen fotografie
Familiefotografie
Fine Art fotografie
Glamourfotografie
Groepsportretten
Industriële fotografie
Kinderportretten
Locatiefotografie
Loveshoot
Modefotografie
Newbornfotografie
Pasfoto’s
Portretten
Productfotografie
Reclamefotografie
Trouwreportages
Woningfotografie
Workshops fotografie
Zwangerschapsfotografie

Locatie

Bij u thuis
In de studio
Op locatie

Overige diensten

Afdrukken digitale bestanden
Digitale media
Fotobewerking
Fotoretouche
Van analoog naar digitaal in hoge kwaliteit.
Verhuur studio
Verhuur van apparatuur
Videoreportages

Artikelen

FoenVi Studio te Zundert

Persoonlijke portretten en verrassende shoots. FoenVi Fotografie maakt het allemaal mogelijk, voor iedereen! Van bruidsreportages- fotografie tot stoere cakesmash en van fantasievolle fine-art tot subtiel...

Onze locatie

FoenVi Studio


Weerreys Park 2 4881 LA Zundert
0622524639 Klik om te bellen