Foto Aan Je Muur


Vermeerstraat 36 1816 CL Alkmaar
0629121614 Klik om te bellen

Over Foto Aan Je Muur

Waarom is Foto Aan Je Muur de beste keuze voor jou?

Fotokunst uit Noord Holland bij jou aan de muur! Bij Foto Aan Je Muur kies je uit een collectie regionale foto's van de Alkmaarse fotograaf Marcel Witte. Fotokunst in gelimiteerde oplage op plexiglas en dibond.


Jouw stad of regio op zijn mooist gefotografeerd. Wij zijn gespecialiseerd in foto's van steden in Noord Holland zoals Alkmaar, Amsterdam en Haarlem. Maar ook het Noordhollandse landschap met de polders, molens, duinen en zee.

Gelimiteerde oplagen
Alle foto's zijn verkrijgbaar in een gegarandeerd gelimiteerde oplage. Er zijn nooit meer dan 30 exemplaren van dezelfde foto. Jouw exemplaar wordt voorzien van een genummerd en door de fotograaf ondertekend certificaat van echtheid. Je hebt dus niet een foto die overal hangt, maar echt iets bijzonders.

Materialen
Wij doen geen concessies aan kwaliteit en gebruiken alleen de beste materialen en afdruktechnieken. De foto's worden afgedrukt op plexiglas of dibond en worden voorzien van een solide ophangsysteem. Ook maatwerk is mogelijk!

Zoek en bestel!
Vind jouw favoriete foto in de collectie. Je kunt zoeken en filteren op stad of regio, maar ook op seizoen of kleur. Heb je je keuze gemaakt, dan kies je daarna het materiaal en formaat. Vervolgens kun je deze veilig betalen. Binnen 7 à 10 werkdagen wordt jouw foto gratis thuisbezorgd! 

Foto's

Marcel Witte Alkmaar Molen van Piet Fotokunst
Marcel Witte Zijdam Alkmaar Fotokunst
Fotokunst Marcel Witte Alkmaar Artist Impression Collage
Skyline Haarlem - Spaarne
Damrak Amsterdam

Soorten fotografie

Architectuurreportages
Landschapsfoto’s

Onze locatie

Logo Foto Aan Je Muur

Foto Aan Je Muur

Foto Aan Je Muur


Vermeerstraat 36 1816 CL Alkmaar
0629121614 Klik om te bellen