Foto Hart en Kamstra


Westerburen 24 8891 GM Terschelling Midsland
0562 448 007 Klik om te bellen

Over Foto Hart en Kamstra

Foto Hart en Kamstra is al 40 jaar een begrip op Terschelling.

In 1982 hebben wij onze fotowinkel met fotostudio geopend in de Westerburen in Midsland. We zijn bijna 35 jaar lid geweest van inkoop-organisatie Combifoto, wat later Ringfoto werd.

Het ontwikkelen en afdrukken van films deden wij in eigen beheer. Daartoe hadden wij in het begin een 'overhangmachine' voor het ontwikkelen van de films. Hans zat toen bijna hele dagen in het donker..... Door de ontwikkeling in deze machines kon gelukkig later alles in daglicht gebeuren.

Onze eerste kleuren afdruk machine was een Gretag Master 12 waarmee wij foto's tot het formaat 40x50 konden afdrukken. Gedurende de jaren hebben we diverse Gretags' 'versleten' tot de digitalisering zich verder doorzette en wij de trotse eigenaar werden van een Agfa D-Lab.

De laatste jaren wordt het printwerk gedaan met een groot formaat Epson printer waarmee wij prints kunnen maken op fotopapier, canvas en aluminium.

Voor de vakfotografie zijn wij lid van het Master Photographers Network waarbij wij de kwalificatie BRONS hebben gehaald.

Wij zijn bekend met de mooiste locaties op Terschelling voor trouwfoto's en familiefoto's in de natuur en hebben al diverse prijzen gewonnen met onze bruids- en portret fotografie.

We verwerken (bijna) alles in eigen huis en kunnen daardoor snel leveren. Dit geldt ook voor de foto's op canvas, acryl of aliminium.

We hebben een grote collectie natuurfoto's welke op verschillende materialen geleverd kunnen worden. Deze zijn te bestellen via onze webshop.

Wil je een foto op behang of ander materiaal wat je niet in de webshop terugvindt, dan kun je dat via de mail bij ons bestellen.

Foto's

Marianne Hart & Hans Kamstra

Foto Hart en Kamstra in het kort

Soort fotograaf

Fotograaf
Fotostudio
Fotowinkel

Soorten fotografie

Bedrijfsreportages
Familiefotografie
Groepsportretten
Interieurreportages
Kinderportretten
Landschapsfoto’s
Locatiefotografie
Natuurfotografie
Pasfoto’s
Portretten
Rouwfotografie
Trouwreportages
Uitvaartfotografie
Woningfotografie
Workshops fotografie
Zwangerschapsfotografie

Locatie

In de studio
Op locatie

Overige diensten

Afdrukken digitale bestanden
Digitale media
Fotobewerking
Fotoretouche
Fotospeciaalzaak
Inlijstservice
Verkoop van apparatuur

Onze locatie

Foto Hart en Kamstra


Westerburen 24 8891 GM Terschelling Midsland
0562 448 007 Klik om te bellen