Foto Renée


Volmolenhof 9 2807 ES Gouda
06 46 385 387 Klik om te bellen

Over Foto Renée

Waarom is Foto Renée de beste keuze voor jou?

Fotografie met liefde! Bij foto Renée kun je terecht voor portretfotografie vanaf 1 tot 8 personen in mijn eigen studio. Voor een newborn fotoshoot kom ik graag bij je thuis zodat je je verder nergens druk om hoeft te maken.

Meer over Foto Renée:

Als moeder van 4 kinderen heb ik geleerd om geduldig te zijn met kinderen en weet ik als geen ander hoe mooi de zwangerschap is. Vaak ben ik bij een newborn sessie niet alleen bezig met foto's te maken maar kan ik vaak ook nog wel wat handige tips en trucs geven als het gaat om je kindje. Ik maak altijd duidelijke afspraken en vind het belangrijk dat klanten zich na de fotoshoot nergens meer zorgen over hoeven te maken.

Wat kan Foto Renée je bieden?

Na een fotoshoot help ik je graag met het uitzoeken van een prachtig, handgemaakt fotoalbum. Een album dat je nog vaak zult bekijken en met trots zal late zien. Ook de afdrukken en eventuele foto cadeau's kan ik voor je regelen.

Wie gingen je voor?

Mijn klanten komen uit Zuid-Holland, vooral het gebied tussen Utrecht, Rotterdam en Den Haag in. Uiteraard met mijn woonplaats Gouda als middelpunt. Ik streef ernaar om alle zorg uit handen te nemen en je foto's te leveren waar je ook jaren later met veel plezier naar kijkt. Klanten waarderen vooral mijn geduld, dat komt vooral goed van pas bij een newborn shoot of een sessie met kleine kinderen.

Foto Renée in het kort

Soort fotograaf

Fotograaf
Fotostudio

Soorten fotografie

Familiefotografie
Kinderportretten
Newbornfotografie
Portretten
Zwangerschapsfotografie

Locatie

In de studio
Op locatie

Overige diensten

Fotobewerking

Onze locatie

Foto Renée


Volmolenhof 9 2807 ES Gouda
06 46 385 387 Klik om te bellen