Foto Rijkies


Markt 53 6161 GK Geleen
0630665001 Klik om te bellen

Over Foto Rijkies

Op de Markt 53 in Geleen hebben wij onze mooie fotostudio gevestigd welke vanaf heden geopend is. Wanneer u onze fotostudio bezoekt kunt u 2 uur lang gratis parkeren in de nabij gelegen parkeer garage de Markt (m.u.v. zaterdag). Ook wanneer u met openbaar vervoer onze fotostudio wilt bezoeken, bent u vanaf het station Geleen-Luttenrade in 5 minuten bij onze fotostudio.

 

 In de studio kunt u terecht voor al foto's van uw gezin, kinderen, koppels, zwangerschap, huisdieren,  huwelijk, communie etc. U kun bij ons binnen lopen zonder afspraak te maken en wij maken vrijblijvend een leuke, passende en gevarieerde fotoshoot. In de tijd dat wij uw mooie foto's in orde  maken kunt u gezellig winkelen in de mooie binnenstad van Geleen, een drankje of hapje nuttigen in een van de horeca gelegenheden of uw boodschappen doen. De binnenstad van Geleen is van alle gemakken voorzien.

Na een uur komt u terug om het resultaat bekijken en kunt u gelijk u blijvende herinnering op foto mee naar huis nemen. Ook is het bij ons mogelijk om uw mooiste foto op canvas, plexiglas of  hout te laten printen. 

 

Tevens maken wij in onze fotostudio ook goedgekeurde pasfoto's. U kunt hiervoor de hele dag binnen lopen en deze worden gelijk voor u afgedrukt. 

Foto's

fotostudio Foto Rijkies

Foto Rijkies in het kort

Soort fotograaf

Fotostudio

Soorten fotografie

Glamourfotografie
Groepsportretten
Kinderportretten
Locatiefotografie
Modefotografie
Pasfoto’s
Portretten
Productfotografie
Reclamefotografie
Rouwfotografie
Trouwreportages

Locatie

In de studio
Op locatie

Overige diensten

Afdrukken digitale bestanden
Fotobewerking
Vormgeving

Onze locatie

Foto Rijkies


Markt 53 6161 GK Geleen
0630665001 Klik om te bellen