Fotografie Suus & Zo


Rondeel 13 7607 AN Almelo
06 55778680 Klik om te bellen

Flexibel & Gezellig, Prettig & Ontspannen
Trouw- en Rouw fotografie, Kids & Gezinnen
Kleine & Grote momenten voor altijd vastgelegd

Over Fotografie Suus & Zo

Wat kan Fotografie Suus & Zo je bieden?

Wie houdt er niet van, portretten van degenen die je lief zijn? Iemand verrassen met een mooie foto van jezelf, waar je nu eindelijk eens goed op staat! Een reportage van je bedrijf, een familieportret, je huisdier, een groepsfoto, een foto van je bolle buik, je kind of je gezin? Alles wordt weergegeven zoals je bent en zoals het is. Zonder overbodige toeters en bellen. Ongedwongen, maar wel op z’n mooist!

Ga je trouwen en ben je op zoek naar een betaalbare fotograaf? Ook dan ben je bij Suus & Zo aan het juiste adres. Trouwen is een unieke happening en dat doe je als ‘t goed is maar een keer in je leven. Een trouwreportage zorgt voor een unieke herinnering aan jullie geweldige trouwdag, voor jullie als bruidspaar, maar ook voor de ouders, familie en vrienden. Bij één van deze mooiste momenten uit je leven, horen de mooiste foto’s uit je leven. Een aandenken, passend bij die bijzondere dag en de mensen die die dag bijzonder maakten.

Op jullie trouwdag leg ik in ongedwongen reportagestijl alle waardevolle momenten en emoties vast, om de beste resultaten te krijgen. Wat trouwreportages betreft zijn er veel mogelijkheden, een reportage is geheel af te stemmen op jullie wensen, het is tenslotte jullie dag! Om deze momenten zo goed mogelijk vast te leggen, maak ik graag van tevoren vrijblijvend kennis. Tijdens dit gesprek leren we elkaar alvast een beetje kennen en nemen we jullie dag door. Wat zijn jullie wensen, wat is jullie stijl, wat willen jullie wel, of juist absoluut niet? Een aantal weken voor jullie grote dag hebben we nog even contact om de dag door te nemen, vaak is het voor jullie dan al inzichtelijk hoe de dag zal verlopen. Als jullie het leuk vinden, kunnen jullie voor de trouwdag met mijn manier van werken kennis maken.

Vandaar dat er nu ook de mogelijkheid is, om een zogenaamde loveshoot te doen. Dan kunnen we eventueel naar de locatie gaan waar jullie op de trouwdag graag foto’s willen maken, of ergens anders, alles kan! Na de shoot worden alle foto’s in een beveilligde online gallery gezet.

Bij de lifestyle baby shoot kom ik bij jullie thuis foto’s maken, omdat dat de meest vertrouwde omgeving is voor jullie en voor jullie kleine wondertje. Houdt er rekening mee dat een lifestyle shoot ongeveer 2 uur (of langer) kan duren, het is gewoon prettiger dat alles rustig verloopt. Dus ook als jullie kindje tussendoor gevoed moet worden, nemen we hier rustig de tijd voor.

Ben je op zoek naar een exclusief, origineel en persoonlijk kado? Voor bijvoorbeeld een verjaardag, geboorte, moederdag/ vaderdag, 5 december, kerst, of een andere speciale gelegenheid?? Geef dan een cadeaubon van Fotografie Suus & Zo! De waarde van de cadeaubon mag je zelf bepalen. Je kan er voor kiezen om alleen een shoot kado te geven, of bijvoorbeeld een shoot met een afdruk op canvas. Alles is mogelijk! Alle prijzen en afmetingen hiervoor staan bij Prijzen.

Na bestelling ontvang je de factuur per e-mail. Zodra de betaling binnen is, wordt de bon per PostNL toegestuurd. Heb je vragen, of wil je een bon bestellen, neem dan contact op via het contactformulier.

Ook voor het vastleggen van een uitvaart, bent u bij mij aan het juiste adres..
Een begrafenis of crematie is erg emotioneel, dan wil je niet worden afgeleid.
Maar de dag van de uitvaart gaat vaak in een roes aan je voorbij, weet ik als geen ander. Dan is het fijn om achteraf rustig te kunnen kijken naar de foto’s van deze bijzondere dag. Alleen of juist samen met familie en vrienden.
Foto’s van troostende mensen, sprekers en misschien ook wel een glimlach, kunnen helpen om deze dag een goede plek te geven in jullie herinnering.

Uitvaartfotografie komt steeds vaker voor bij begrafenissen of crematies, omdat het bij het herinneren van een overleden dierbare heel belangrijk kan zijn.
Een laatste hand op de kist, de rouwstoet naar de laatste rustplaats en de slotwoorden van familie en vrienden. Alles fotografeer ik met respect en discreet. Uit respect voor de nabestaanden, staan er geen uitvaartfoto’s op mijn site. Op verzoek kan ik wat voorbeelden sturen.

Ik nodig je van harte uit om de foto’s op mijn site eens te bekijken. Eventuele feedback is natuurlijk altijd welkom, evenals leuke reacties! Dat kan via mijn gastenboek, of laat een recensie achter op mijn Facebookpagina. Wil je meer informatie, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Je kunt me altijd bellen of een e-mail sturen via het contactformulier. Ik zal dan zo snel mogelijk antwoord geven! Tot ziens en veel plezier op mijn site ! Liefs, Susan

Wie gingen je voor?

Regelmatig hoor ik van mensen dat ze op hun gemak waren tijdens de fotoshoot, een mooier compliment kun je als fotograaf niet krijgen! Kijk op mijn website bij recensies voor een greep uit de beoordelingen, of laat er zelf eentje achter via mijn gastenboek, of mijn Facebookpagina. Een reactie of berichtje erbij is natuurlijk altijd welkom!

Foto's

Fotografie Suus & Zo in het kort

Soort fotograaf

Fotograaf
Trouwfotograaf

Soorten fotografie

Bedrijfsreportages
Evenementen fotografie
Familiefotografie
Groepsportretten
Kinderportretten
Loveshoot
Portretten
Rouwfotografie
Trouwreportages
Uitvaartfotografie

Locatie

Op locatie

Overige diensten

Afdrukken digitale bestanden
Fotobewerking
Fotoretouche
Van analoog naar digitaal in hoge kwaliteit.

Certificeringen

Global Wedding Awards 2020 Nominee

Team

Onze locatie

Fotografie Suus & Zo


Rondeel 13 7607 AN Almelo
06 55778680 Klik om te bellen