Fotokeizer


Drummenstraat 19 6363 BA Wijnandsrade
06 - 21480976 Klik om te bellen

Over Fotokeizer

Waarom is Fotokeizer de beste keuze voor u?

Fotokeizer is een professionele all-round fotograaf. Ons werkgebied is Nederland, België en Duitsland. Wij zijn gespecialiseerd in: architectuur- en vastgoedfotografie, autofotografie, fotografie van huwelijken, feesten en partijen, groepsfoto's en productfotografie.

Daarnaast bouwt en beheert Fotokeizer mooie maar vooral functionele websites voor de zakelijke markt. Websites die ertoe bijdragen dat uw omzet wordt verhoogd. Voor o.a. een hotel in zuid-Beieren hebben we het hele hotel gefotografeerd en de website volledig vernieuwd. De boekingsmodule is er uiteraard in verwerkt. Tijdens het fotograferen wordt rekening gehouden met de benodigde foto's voor de website. Hetzelfde heeft fotokeizer gedaan voor hotels in Zuid-Limburg. 

Wat kan Fotokeizer u bieden?

Wij streven naar volledige klanttevredenheid. De foto's die wij voor u maken moeten optimaal voldoen aan uw wensen. Als u tevreden bent met het resultaat dan pas zij wij ook tevreden. Hoe doen we dat is natuurlijk ons geheim. Maar dit willen we hier verklappen, het begint met luisteren!

Wie gingen u voor?

 Door de unieke combinatie van fotografie en webdesign krijgt uw website nog meer glans. Fotokeizer houdt tijdens het fotograferen rekening met de foto's voor de website. Klantsegmenten zijn natuurlijke de particuliere markt voor o.a. familieportretten, autofoto's en alle andere wensen. In de zakelijke markt moet u denken aan hotels, makelaars, garagebedrijven, ICT en telecombedrijven, kapsalons en nog veel meer.

Foto's

Fotografie met een kroon

Fotokeizer in het kort

Soort fotograaf

Fotograaf

Soorten fotografie

Architectuurreportages
Bedrijfsreportages
Familiefotografie
Interieurreportages
Landschapsfoto’s
Locatiefotografie
Locatiefotografie
Portretten
Productfotografie
Reisreportages
Sportfotografie
Trouwreportages
Woningfotografie

Locatie

Op locatie

Overige diensten

Digitale media
Fotobewerking
Webdesign

Onze locatie

Fotokeizer


Drummenstraat 19 6363 BA Wijnandsrade
06 - 21480976 Klik om te bellen