Fotostudio van den Engh


Grote hout- of koningsweg 249 1951 GW Velsen-Noord
0653956980 Klik om te bellen

Over Fotostudio van den Engh

Beverwijk Heemskerk Haarlem Castricum Hoorn Uitgeest Santpoort Driehuis fotograaf fotostudio fotoshoot fotografie

trouwreportage- portretfotografie- schoolfoto's- reclamefotografie-familiefoto's- evenementenfotografie en nog veel meer.. 

Als professionele fotostudio beschikken wij over een studio met twee studiovloeren een witte en een groene, deze laatste is voor de green screen waarbij op de groene studio vloer na dat de foto's zijn gemaakt er verschillende achtergronden gemonteerd kunnnen worden.
De montage van de achtergronden maken wij in onze digitale doka, ook zijn wij in bezit van de nieuwste digitale flitsinstallatie's waar wij de belichting exact kunnen instellen voor diverse fotografie opdrachten. Wij werken met softboxen open en gesloten reflectoren beauty dish, gridjes en alle andere studio accessoires, dit om te bepalen of wij zacht licht, harde licht willen hebben met harde schaduwen high key of low key.

Trouwreportage's
Kinderfoto's
Groepsfoto's
Schoolfoto's

Schoolfoto
Reclamefotografie
Videoprodukties

Onze studio leent zich uitstekend voor het maken van hoogwaardige kwalitatieve foto’s in ieder gewenste stijl en voor diverse doelen, zo kunt hierbij denken aan reclame fotografie, groeps of product fotografie maar natuurlijk ook foto’s voor artiesten, uzelf of uw familie(leden) en huisdieren.
Vooraf hebben we een gesprek met een lekkere kop koffie, zo kunt u hier in alle rust overleggen wat de mogelijkheden zijn en ons duidelijk aangeven wat u juist wel of juist niet wilt.
Van alle foto’s krijgt u een paar dagen later een nabestel view/copyright CD of we sturen u de voorbeelden naar u mail met wetransfer.com waarop alle foto’s in het klein staan en ook een aantal bewerkte voorbeelden, daarvan kunt u zelf de leukste foto’s bestellen in diverse formaten alle prijzen en mogelijkheden staan op de website.
Groepsfoto's maken wij in de studio tot 18 personen (op locatie kunnen wij ook grotere groepen fotograferen en natuurlijk kunt u bij ons ook een cadeaubon kopen om aan iemand cadeau te geven.

Onze fotostudio staat op het bedrijven terrein aan de Grote hout-of koningsweg 249 te Velsen-Noord en u kunt bij ons voor de deur gratis parkeren! (ook voor minder validen is de fotostudio goed te bereiken) info@fotostudiovandenengh.nl of telefonisch via 06-53956980 of studio 0251 213627 (wij zijn vaak op locatie aan het werk daarom is het beter om meteen ons mobiele nummer te bellen)

 


Voor info bel 0251-213627 of mobiel 06-53956980

Foto's

fotoshoot op locatie famieliefoto's

Fotostudio van den Engh in het kort

Soort fotograaf

Fotograaf
Fotostudio

Soorten fotografie

Bedrijfsreportages
Glamourfotografie
Groepsportretten
Industriële fotografie
Interieurreportages
Kinderportretten
Locatiefotografie
Locatiefotografie
Modefotografie
Portretten
Productfotografie
Reclamefotografie
Trouwreportages

Locatie

In de studio
Op locatie

Overige diensten

Fotobewerking
Videoreportages
Vormgeving

Onze locatie

Fotostudio van den Engh


Grote hout- of koningsweg 249 1951 GW Velsen-Noord
0653956980 Klik om te bellen