Herman Fotografie


Stadspolderring 303 3315 CL Dordrecht
0651304594 Klik om te bellen

Over Herman Fotografie

Waarom is Herman Fotografie de beste keuze voor jou?

Door het gebruik van natuurlijk licht en een gezonde dosis humor zorg ik voor herkenbare en natuurlijke beelden. Hoe spontaner, hoe mooier!

Meer over Herman Fotografie:

Hoi, ik ben Herman! Al jaren wonen wij met heel veel plezier in het schitterende Dordrecht. Dankzij mijn vader kwam ik al jong in aanraking met fotografie. Dit groeide uit tot een passie en is in de loop der tijd een steeds prominentere plek gaan innemen in mijn leven.

Typerend en herkenbaar op de foto
Mensen typeren mij als sociaal, creatief, enthousiast en een tikkeltje perfectionistisch. Ik ben een mensen-mens. Wat inhoud dat ik graag een praatje maak met mensen die ik (nog) niet ken en wil begrijpen wat mensen beweegt. Ik zie het als een uitdaging om je typerend en herkenbaar in beeld te brengen, precies zoals je bent en zoals je vrienden en familie je graag zien en (her)kennen. Tijdens fotoshoots probeer ik je, door een combinatie van praten + een gezonde dosis humor, op je gemak te stellen én je iets beter te leren kennen. Ik ben pas tevreden wanneer een foto een oprechte weerspiegeling is van wie jij bent als persoon. Dat kan uiteraard in de studio, maar gaat gemakkelijker tijdens een wandeling in de buitenlucht. Dat geeft rust, wisselende beelden en is nog gezond ook!

Wat kan Herman Fotografie je bieden?

Portret
Het is voor mij een uitdaging om tijdens een fotoshoot precies dat portret te maken waarop je staat zoals je bent. Dat is lastig, omdat bijna iedereen zodra er een camera in beeld is, gaat poseren. Dat is nou net wat ik liever niet zie, een geforceerde glimlach en geposeerde beelden.

Lifestyle
Een momentopname uit jullie leven, vastgelegd en verteld in beelden. Dat is wat lifestyle fotografie is. Het doel van een lifestyle fotoshoot is dat ik jullie fotografeer precies zoals jullie zijn. Dus geen geposeerde en statische beelden, maar spontane momenten vol liefde en tederheid. 

Trouwreportage
Een trouwdag is altijd een dag met ontzettend veel indrukken en vaak een uitgebreid programma. Het is vanzelfsprekend ook een dag waarop er aan zoveel dingen moet worden gedacht dat het hoofd duizelt. Je wilt je op zo’n dag niet ook nog druk hoeven maken om de trouwfoto’s. Laat mij voor jullie een trouwreportage maken en geniet zonder zorgen van jullie trouwdag (en van prachtige beelden nadien).

Foto's

Herman Fotografie in het kort

Soort fotograaf

Fotograaf
Fotostudio
Zakelijke fotografie

Soorten fotografie

Bedrijfsreportages
Evenementen fotografie
Familiefotografie
Groepsportretten
Industriële fotografie
Kinderportretten
Landschapsfoto’s
Locatiefotografie
Modefotografie
Portretten
Productfotografie
Reclamefotografie
Reisreportages
Trouwreportages
Zwangerschapsfotografie

Locatie

Op locatie

Overige diensten

Digitale media
Fotobewerking
Fotoretouche
Vormgeving

Onze locatie

Herman Fotografie


Stadspolderring 303 3315 CL Dordrecht
0651304594 Klik om te bellen