Ineke Huizing Fotografie


Nijverheidsweg 62 62 2404 HD Alphen aan den Rijn
06 57316570 Klik om te bellen

Specialisme Food fotografie
Landschapsfotografie internationaal
Product fotografie voor websites

Over Ineke Huizing Fotografie

Ben je op zoek naar ijzersterke productfotografie, prachtige landschappen of relaxte portretfotografie door een fotografe met meer dan 20 jaar ervaring? Wil je foto’s waarvan de kleuren van het scherm spatten? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Meer over Ineke Huizing Fotografie

Ik ben begonnen als trouwfotograaf/portretfotograaf en heb mijn bedrijf opgericht in 1997. Tot eind 2019 had ik een eigen fotostudio ingericht voor portretfotografie, familiefotografie (newborn, gezinnen en kinderen alleen) en productfotografie.

Vanaf 2020 gebruik ik mijn thuisstudio voor productfotografie. Mijn primaire werk is gericht op productfotografie (studiowerk), landschappen en reisfotografie. Ik werk in opdracht en doe aan vrij werk. Mijn vrije werk wordt verkocht via Shutterstock, Dreamstime en iStock/Getty Images. Daarnaast is dit werk als wanddecoratie te koop via Werk aan de Muur.

Wat kan Ineke Huizing Fotografie je bieden?

Ik werk op basis van vaste pakketten met een inclusief prijs, zodat jij als klant altijd duidelijkheid hebt. Uiteraard kan ook gewerkt worden op basis van losse onderdelen. De reiskosten binnen de ‘ring’ van de randstand zijn inbegrepen in de vaste pakketten. Eventuele parkeerkosten, overvaarten, etc. worden nog wel netto doorbelast. Gemiddeld worden de foto's binnen 1 week geleverd; dit kan ik digitale vorm of -bij wanddecoratie- als print, zodat je het kant en klaar ontvangt of zelf gaat inlijsten.

Wie gingen je voor?

Verschillende particulieren en bedrijven uit de randstad hebben in het verleden gekozen voor één van mijn pakketten. De informele sfeer, het persoonlijke contact en de relaxte fotosessies zijn voor veel klanten reden geweest om vaker bij mij terug te komen.

Ineke Huizing Fotografie in het kort

Soort fotograaf

Fotograaf
Zakelijke fotografie

Soorten fotografie

Bedrijfsreportages
Familiefotografie
Groepsportretten
Kinderportretten
Locatiefotografie
Newbornfotografie
Portretten
Productfotografie
Reclamefotografie

Locatie

Bij u thuis
Op locatie

Overige diensten

Afdrukken digitale bestanden
Fotobewerking
Fotoretouche

Onze locatie

Logo Ineke Huizing Fotografie

Ineke Huizing Fotografie

Ineke Huizing Fotografie


Nijverheidsweg 62 62 2404 HD Alphen aan den Rijn
06 57316570 Klik om te bellen