Ineke Huizing Fotografie


Nijverheidsweg 62 62 2404 HD Alphen aan den Rijn
06 57316570 Klik om te bellen

Over Ineke Huizing Fotografie

Ben je op zoek naar ijzersterke productfotografie, prachtige landschappen of relaxte portretfotografie door een fotografe met meer dan 20 jaar ervaring? Wil je foto’s waarvan de kleuren van het scherm spatten? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Meer over Ineke Huizing Fotografie

Ik ben begonnen als trouwfotograaf/portretfotograaf en heb mijn bedrijf opgericht in 1997. Tot eind 2019 had ik een eigen fotostudio ingericht voor portretfotografie, familiefotografie (newborn, gezinnen en kinderen alleen) en productfotografie. Ik neem ruim de tijd voor de fotoshoots en heb vaak een duidelijk eindresultaat voor ogen, maar sta daarin natuurlijk open voor jouw wensen.

Vanaf 2020 gebruik ik mijn thuisstudio voor productfotografie en doe ik portretfotografie alleen op locatie. Die locatie kan buiten zijn, bij jou thuis (bijvoorbeeld bij newbornshoots) of op een locatie die past bij de fotoshoot. Mijn primaire werk is gericht op productfotografie (studiowerk), landschappen en reisfotografie. Veel van deze foto’s worden verkocht via Shutterstock, Dreamstime en iStock/Getty Images. Daarnaast is dit werk als wanddecoratie te koop via Werk aan de Muur.

Wat kan Ineke Huizing Fotografie je bieden?

Ik werk op basis van vaste pakketten met een inclusief prijs, zodat jij als klant altijd duidelijkheid hebt. Zo is portretfotografie altijd inclusief fotobewerking, levering van digitale foto’s in kleur en zwart-wit of sepia en twee grote afdrukken (1 op 30x40cm, 1 op 20x30cm). Bij babyfoto’s krijg je bovendien een handzaam fotoboekje. Voor de andere fotoshoots zijn fotoboeken mogelijk als meerwerk. Deze worden door een professioneel fotolab gemaakt. Daardoor heb je ruime keuze uit stijlen, formaten en het aantal pagina’s. Uiteraard kan ook gewerkt worden op basis van losse onderdelen. De reiskosten binnen de ‘ring’ van de randstand zijn inbegrepen in de vaste pakketten. Eventuele parkeerkosten, overvaarten, etc. worden nog wel netto doorbelast. 

Wie gingen je voor?

Verschillende particulieren en bedrijven uit de randstad hebben in het verleden gekozen voor één van mijn pakketten. De informele sfeer, het persoonlijke contact en de relaxte fotosessies zijn voor veel klanten reden geweest om vaker bij mij terug te komen. 

Ineke Huizing Fotografie in het kort

Soort fotograaf

Fotograaf
Zakelijke fotografie

Soorten fotografie

Bedrijfsreportages
Familiefotografie
Groepsportretten
Kinderportretten
Locatiefotografie
Newbornfotografie
Portretten
Productfotografie
Reclamefotografie

Locatie

Bij u thuis
Op locatie

Overige diensten

Afdrukken digitale bestanden
Fotobewerking
Fotoretouche

Onze locatie

Ineke Huizing Fotografie


Nijverheidsweg 62 62 2404 HD Alphen aan den Rijn
06 57316570 Klik om te bellen