Iris Bosma Photography


De Pollen 16 9989 BZ Warffum
0619965528 Klik om te bellen

Over Iris Bosma Photography

Waarom is Iris Bosma Photography de beste keuze voor jou?

Iris Bosma Photography is voor het vastleggen van jouw dierbaarste momenten. Ik fotografeer de situatie zoals het is, pure en echte emoties! Niet alleen is Iris Bosma Photography betaalbaarder, maar heeft zij ook haar eigen stijl. Een goede band met de klant is een must. Wat ik belangrijk vind is dat de klant naar huis gaat met een fijn gevoel en mooie foto's. Wil jij een bijzonder moment voor altijd bij je houden? Dat kan! Laat je mooiste en dierbaarste momenten vastleggen door Iris Bosma Photography.

Meer over Iris Bosma Photography:

Mijn naam is Iris Bosma, ik ben de eigenaar van Iris Bosma Photography en de fotograaf. In mijn bedrijf vind ik de klant tevreden houden het allerbelangrijkste. Het gaat niet alleen om de foto, maar ook om de ervaring. In de toekomst hoop ik een succesvol bedrijf te hebben en veel mensen blij te maken met de foto's door Iris Bosma Photography.

Wat kan Iris Bosma Photography je bieden?

Bij Iris Bosma Photography kun je kiezen uit drie verschillende pakketten. Deze pakketten hebben een vaste vanaf prijs en hierdoor is het gelijk duidelijk wat een klant kan verwachten. Deze zijn terug te vinden op mijn website www.irisbosmaphotography.nl Je krijgt online bestanden bij Iris Bosma Photography. Wil je ze afgedrukt hebben dan kan dit in overleg. Iris Bosma Photography heeft geen toegang tot een studio en werkt daarom op locatie.

Wie gingen je voor?

Mijn klanten zijn vooral stellen die hun verloving, trouwerij, zwangerschap, etc. Vastgelegd willen hebben. Zij komen uit heel Groningen. Waar ik naar streef is dat mijn klanten zich voor, tijdens en na de fotoshoot goed voelen. Het gaat bij Iris Bosma Photography niet alleen om mooie foto's, maar ook zeker om een goede ervaring! Klanten vinden het erg fijn dat ik de fotoshoots zo persoonlijk maak. Ik zorg ervoor dat we elkaar eerst even rustig leren kennen en dat de fotoshoot daardoor veel natuurlijker gaat. Dat is iets wat mijn klanten erg waarderen.

Foto's

Zwangerschapsfotografie

Iris Bosma Photography in het kort

Soort fotograaf

Fotograaf
Fotojournalist
Trouwfotograaf

Soorten fotografie

Familiefotografie
Geboortefotografie
Groepsportretten
Locatiefotografie
Loveshoot
Persfotografie
Portretten
Reisreportages
Rouwfotografie
Trouwreportages
Zwangerschapsfotografie

Locatie

Op locatie

Overige diensten

Afdrukken digitale bestanden
Digitale media

Onze locatie

Iris Bosma Photography


De Pollen 16 9989 BZ Warffum
0619965528 Klik om te bellen