Ivar Fotografie


Aan de Staldijk 8 5991 LV Baarlo lb
06 - 29 23 79 73 Klik om te bellen

Over Ivar Fotografie

WEDDING PHOTOGRAPHY WITH IVAR IS EASY. IT’S FUN. IT’S BEAUTIFUL. IT’S FOREVER.
OUR PACKAGES ARE SIMPLE. OUR SERVICE IS HONEST.

Een bruiloft is een dag om nooit te vergeten en de huwelijksreportage is daar een belangrijk onderdeel van. Een bruiloft gaat over jullie en de mensen om jullie heen. De belangrijke momenten, vrolijke sfeer en emotie die je samen met hen beleeft, wil ik vastleggen als een fantastische herinnering aan de mooiste dag van je leven.

Als fotograaf kies ik er voor om zo veel mogelijk op de achtergrond te blijven, de camera onzichtbaar, maar op het scherpst van de snede. Ongedwongen de belangrijkste en meest dierbare herinneringen vast te leggen. Jullie beleven jullie dag en ik leg hem vast. De perfecte bruidsreportage is naar mijn idee een collage van sfeer, emotie en details...just in time!

Iedere bruiloft is uniek en voor mij als fotograaf is het dan ook iedere keer weer fantastisch om bij zo’n bijzondere dag aanwezig te zijn. De bruidsreportage die ik maak is altijd maatwerk en aangepast op de wensen van het bruidspaar. Op jullie bruiloft meng ik me onder de gasten zodat ik de meest verrassende en onverwachte momenten kan vastleggen. Ik probeer foto’s te maken die er toe doen. Foto’s die de sfeer en de emotie van de dag weergeven en het verhaal van jullie huwelijk vertellen. Natuurlijk, verrassend en echt.

Ivar Fotografie in het kort

Soort fotograaf

Fotograaf
Fotojournalist

Soorten fotografie

Bedrijfsreportages
Interieurreportages
Luchtfotografie
Persfotografie
Reclamefotografie
Reisreportages
Rouwfotografie
Trouwreportages
Woningfotografie
Workshops fotografie

Locatie

Op locatie

Overige diensten

Digitale media
Fotobewerking

Onze locatie

Ivar Fotografie


Aan de Staldijk 8 5991 LV Baarlo lb
06 - 29 23 79 73 Klik om te bellen