Jan Oehlen Fotografie


Grotestraat 44 5931 CW Tegelen
0773733092 Klik om te bellen

Over Jan Oehlen Fotografie

Voor professionele fotografie bent u bij Jan Oehlen aan het juiste adres. U kunt in de professioneel ingerichte fotostudio aan de Grotestraat 44, te Tegelen (gemeente Venlo) terecht met uw opdrachten op velerlei gebied. In deze gezellige studio ziet u aan de wanden voorbeelden hangen van het vakmanschap van Jan Oehlen.Jan Oehlen werkt als vakfotograaf voor zowel particulieren als voor het bedrijfsleven. Als particulier kunt u In de fotostudio terecht voor pasfoto’s, maar zeker ook voor allerlei andere vormen van bijvoorbeeld portretfoto’s, glamourfotografie en kinderfotografie. Ook werkt Jan Oehlen op locatie, bijvoorbeeld bij bruidsreportages en industriële fotografie. In een ruimte naast de fotostudio worden o.a. fotoalbums samengesteld en foto’s ingelijst.

Verder kan het bedrijfsleven bij deze vakfotograaf terecht voor bedrijfsreportages, productfotografie, industriële fotografie, enzovoort . Zijn foto’s zijn dan ook al regelmatig te vinden in kwaliteitsbladen, bedrijfsbrochures en op websites.

De nieuwste trend is het afdrukken van foto’s op nieuwe materialen zoals aluminium, eventueel gecombineerd met acrylaat. Maar uw afdrukken kunnen ook op linnen of canvas worden gezet.

Voor vakfotograaf Jan Oehlen is het belangrijkste dat alles aan de foto moet kloppen zowel qua compositie als qua belichting. Bewerkingen mogen de oorspronkelijkheid van de originele foto niet aantasten, tenzij het een bewuste creatieve toevoeging is.

Foto's

Jan Oehlen Fotografie in het kort

Soort fotograaf

Fotograaf

Soorten fotografie

Bedrijfsreportages
Glamourfotografie
Groepsportretten
Industriële fotografie
Kinderportretten
Pasfoto’s
Portretten
Productfotografie
Reclamefotografie
Trouwreportages

Locatie

In de studio
Op locatie

Overige diensten

Inlijstservice

Onze locatie

Jan Oehlen Fotografie


Grotestraat 44 5931 CW Tegelen
0773733092 Klik om te bellen