Jesper van Beek


Pastoor van Kesselhof Pastoor van Kesselhof 5291 NT Gemonde
06 13854938 Klik om te bellen

Over Jesper van Beek

Professioneel fotograaf voor 's-Hertogenbosch, Eindhoven, Schijndel, Sint-Michielsgestel en omgevingg. Ik ben de creatieve fotograaf met passie en oog voor detail, waar je op kunt rekenen. Ik beschik over de kennis en apparatuur om zowel binnen als buiten geweldige foto’s te maken. Je bent welkom in mijn studio in Gemonde voor profielfoto’s & productfoto’s en ik werk ook op locatie.

Jarenlange ervaring in allerlei takken van fotografie.

Stilstaande, bewegende en 360• beelden. Dat is wat ik maak. Pakkende foto’s en video’s voor sprekende campagnes die werken. Je kunt bij mij terecht voor zakelijke fotografie, reclame fotografie & portretfotografie.

Als Google Trusted Photographer mag ik beelden direct uploaden naar Google Maps en Streetview.

Waarom fotografie?
Ik fotografeer al zolang ik me kan herinneren maar heb mijn passie lange tijd als side-business of gewoon als hobby gezien. “Ja, ik ben er wel voor naar school gegaan” maar fotografie….? Dat bengt toch geen brood op de plank?

Nooit dacht ik met fotografie mijn geld zou kunnen verdienen… Tot 2019; Een goede vriendin van me wilde mooie boudoir foto’s laten maken en vroeg me of ik dat wilde doen. Het gehele proces van samen iets moois maken vond ik geweldig. Wat een energie kreeg ik van dit “werk” en wat was het leuk om iets te creëren wat er voorheen nog niet was! De reacties op de foto’s waren zo positief dat er al snel meer mensen volgden die ook op de foto wilden. Dat gaf me net dat zetje wat ik nodig had! In het begin waren het vooral boudoir shoots en al snel volgden fashion, mode, portret foto’s en uiteindelijk 360• foto’s.

Ik sta nog wekelijks versteld van hoe snel alles beweegt; er komen zo’n mooie dingen op mijn pad en ik ben elke dag weer blij dat ik dit mag doen!

Stijl
Klanten vertellen me vaak dat ik rustig overkom en mensen gemakkelijk een positief gevoel kan geven. Dat is belangrijk, zeker bij het maken van portretten. Mijn stijl laat zich omschrijven als: Contrastrijk, Haarscherp en Creatief. Ik zoek altijd naar een beeld wat past bij jou en hetgeen je wilt uitstalen.

Je kunt er bij mij van verzekerd zijn dat je professionele beelden ontvangt van hoge kwaliteit. Ik ben van mening dat een mens nooit is uitgeleerd en blijf mijzelf als mens en als fotograaf dan ook continu ontwikkelen om zo de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen bieden.

Elke shoot is maatwerk en geen resultaat is hetzelfde. Productiewerk, daar doe ik niet aan. Een fijne fotoshoot met prachtige professionele foto’s, dat is waar ik voor sta.

Beeldmarketing die werkt

Jesper van Beek in het kort

Soort fotograaf

Fotograaf
Fotostudio
Headshots
Schoolfotografie
Zakelijke fotografie

Soorten fotografie

Bedrijfsreportages
Familiefotografie
Fine Art fotografie
Glamourfotografie
Groepsportretten
Industriële fotografie
Interieurreportages
Kinderportretten
Modefotografie
Portretten
Productfotografie
Reclamefotografie
Woningfotografie

Locatie

Bij u thuis
In de studio
Op locatie

Overige diensten

Fotobewerking
Fotoretouche
Videoreportages
Webshop fotografie

Team

Onze locatie

Jesper van Beek


Pastoor van Kesselhof Pastoor van Kesselhof 5291 NT Gemonde
06 13854938 Klik om te bellen