katja mali fotografie


laan van kronenburg 14 1183 AS Amstelveen
0639573636 Klik om te bellen

Over katja mali fotografie

Mensen zijn bijzonder en uniek. Dat vraagt om persoonlijke en menselijke fotografie. Begin 2008 ben ik daarom gestart met Katja Mali fotografie. Ik heb me gespecialiseerd als fotograaf van mensen met veel oog voor detail.

Je wilt een foto die echt iets over jou zegt. Ik vind het als fotograaf belangrijk om goed te luisteren naar jouw wensen, mee te denken en een vertaling te maken naar sprekende beelden.

“Het is mijn doel om mensen gelukkig te maken met de beelden die ik van ze maak. Ik wil mensen zichzelf laten zien zoals ze werkelijk zijn. Wat klanten zeggen is, dat het mij goed lukt om hen op hun gemak te stellen. Met een ongedwongen en ontspannen foto als resultaat.”

Katja Mali fotografie uit Amstelveen is gespecialiseerd in het fotograferen van mensen. Voor persoonlijke portretten, zakelijke fotografie, toegankelijke profielfoto’s en studio portretten van jou of van alle medewerkers. Als fotograaf maak ik bedrijfsportretten voor websites en social media. Ook voor magazines en bedrijfsbladen of jaarverslagen en andere publicaties. Mijn fotostudio is gevestigd in Amstelveen en ligt op de grens met Amsterdam en vlakbij de Zuidas. Via de online afspraken-applicatie op mijn website kunt je rechtstreeks in mijn agenda een afspraak inboeken op een moment dat jou goed uitkomt. 

Foto's

katja mali fotografie in het kort

Soort fotograaf

Fotograaf
Fotostudio
Zakelijke fotografie

Soorten fotografie

Bedrijfsreportages
Kinderportretten
Portretten

Locatie

In de studio
Op locatie

Overige diensten

Fotobewerking

Onze locatie

katja mali fotografie


laan van kronenburg 14 1183 AS Amstelveen
0639573636 Klik om te bellen