Lia-Lo Photography


van Arembergelaan 44 2274 BV Voorburg

Over Lia-Lo Photography

Waarom is Lia-Lo Photography de beste keuze voor jou?

Fotografie vol liefde & passie Fotografie is meer mijn passie, dan mijn werk. Waar mijn vader een droom begonnen is, zet ik de stappen verder. Ik werk veel in de omgeving Den Haag, Voorburg en Leidschendam. Maar ik reis ook graag naar de locatie, waar de mensen mij nodig hebben. Niet iedereen heeft de mogelijkheid om te reizen. En dan komt het voor velen, heel goed uit dat ik naar ze toe kom.

Meer over Lia-Lo Photography:

Ik ben trouwfotograaf, maar ik doe daarnaast ook zwangerschappen, newborns, kindershoots, familiesession en ook rouwfotografie. Want elk verhaal heeft een begin een eind. Het bewerken van de foto's doe ik zelf. Geen personeel in dienst. Alles wat er gedaan wordt, doe ik zelf. Het is een streven van mij om aan iedereen, die bij mij boekt, een mooi tastbaar herinnering te geven, voor het leven. Waar een speciaal moment voelbaar is. Waar ik op hoop en wil bereiken, voor de toekomst, is een betekenisvolle bedrijf te hebben, waar mensen graag komen, om een waardevol moment vast te laten leggen. Iedereen verdient een glimlach.

Wat kan Lia-Lo Photography je bieden?

Hoewel ik veelal in de omgeving van Den Haag, Voorburg- Leidschendam werk werk, wil niet zeggen, dat ik niet daar buiten beschikbaar ben. Ik houd van reizen en juist omdat ik daartoe bereid ben, wordt het door velen gewaardeerd dat ik ook op locatie werk, bijv. bij de mensen thuis, voor een newborn sessie. Niet iedereen heeft de mogelijkheid zich te verplaatsen en dat geeft mij de gelegenheid om toch mooie platen te schieten voor hen, op hun locatie. Ik heb de vrijheid om de klant te laten bepalen, wat hun achtergrond wordt. Het kan op locatie zijn, maar ook in de studio.

Wie gingen je voor?

Mijn klanten komen bij mij o.a door mond-op-mond reclame, die zij van bekenden hebben gehoord, dat zij goede ervaringen hebben ondervonden bij mij. Maar ook via online reseach. Wat voor mij heel belangrijk is, is dat iedereen zich op zijn/ haar voelt en dat uitstraalt. Kinderen moeten kinderen blijven en verliefde stellen, met elkaar bezig zijn en niet met de camera. En bij groepssessies, iedereen het ervaart als "een gezellig dagje uit", met veel lach en gezelligheid. Ik hoor van velen, dat ze blij zijn dat ze bij bij mij geweest zijn, omdat alles ongedwongen gaat en heel vertrouwd aanvoelt. En dat ze altijd blij verrast zijn, hoe ik hun pakketjes aflever.

Foto's

Ik houd niet van wat anderen doen. Wat jij ziet en wat ik zie..

Lia-Lo Photography in het kort

Soort fotograaf

Foto bewerking / afwerking
Fotograaf
Trouwfotograaf

Soorten fotografie

Boudoirfotografie
Evenementen fotografie
Familiefotografie
Geboortefotografie
Groepsportretten
Kinderportretten
Locatiefotografie
Loveshoot
Newborns
Portretten
Rouwfotografie
Trouwreportages
Uitvaartfotografie
Zwangerschapsfotografie

Locatie

Bij u thuis
In de studio
Op locatie

Overige diensten

Afdrukken digitale bestanden
Fotobewerking
Fotoretouche

Onze locatie

Lia-Lo Photography


van Arembergelaan 44 2274 BV Voorburg