Louis Meulstee Photography


Oranjelaan 3-G3 3311 DH Dordrecht
06 21877727 Klik om te bellen

Over Louis Meulstee Photography

Mijn naam is Louis Meulstee. Geboren in 1962. Echtgenoot, vader, professioneel fotograaf, muziek en filmliefhebber en erg reislustig. Houd van lekker eten, drinken en buiten koken.

In 1994 ben ik mijn eigen onderneming onder de naam Fairview-Images gestart. Deze naam heb ik tot 2012 aangehouden. Mijn vorige werkgever was het Ministerie van Defensie (Koninklijke Marine), waar ik zes jaar met veel plezier als fotograaf bij de Audio-Visuele Dienst KM heb gewerkt. In deze functie werd ik regelmatig uitgezonden naar crisishaarden en wederopbouwprogramma’s in het buitenland.

Mijn passie is het vertalen van conceptuele ideeën naar beeld. Dat kan inhouden het fotograferen van mensen in een bepaalde omgeving of opgebouwde setting of anderzijds voorwerpen die zich in een bepaalde ruimte verhouden. Het gaat er vooral om dat ik mijzelf ermee kan identificeren.
Ik heb een sterke voorkeur ontwikkeld om mijn werk een enigszins filmisch of theatrale tint mee te geven. Maar soms is puurheid en eenvoud ook genoeg.

Naast commerciële fotografie heb ik in 2016 een portret fotoboek uitgebracht. Het verhaal van het boek speelt zich af in het mooie Friesland, in het dorp Jorwert om precies te zijn. Ik maakte daar zwart-wit portretten van dorpsbewoners. Deze portretten maakte ik over een periode van 6 jaar.

Een nieuwe ontwikkelling voor mij als fotograaf is het werken met behulp van een drone. Tijdens mijn Marine periode vloog ik met regelmaat mee met de Lynx helicopter om luchtopnames te maken. Het vliegen met een onbemand toestel heeft iets bijzonders, bovendien beschouw ik het ook als “hoog statief”. Naast het dronevliegen werk ik af en toe met een 8 meter fotomast. Dit vanzelfsprekend vanaf de grond.

Foto's

Louis Meulstee Photography in het kort

Soort fotograaf

Fotograaf

Soorten fotografie

Bedrijfsreportages
Industriële fotografie
Interieurreportages
Locatiefotografie
Portretten
Reclamefotografie

Locatie

In de studio
Op locatie

Overige diensten

Afdrukken digitale bestanden
Digitale media

Onze locatie

Louis Meulstee Photography


Oranjelaan 3-G3 3311 DH Dordrecht
06 21877727 Klik om te bellen