Majella Fotografie & Webstyling


G.W. Navislaan 23 9251 GE Burgum
0657253976 Klik om te bellen

Over Majella Fotografie & Webstyling

Waarom is Majella Fotografie & Webstyling de beste keuze voor jou?

Wil je mooie visuals voor je website, blog, social media account of (online) magazine? Met mijn camera leg ik jouw zakelijke en persoonlijke stijl vast tijdens een lifestyle fotoreportage. Of kies voor een business fotoreportage waarbij ik unieke details van de zaak vastleg in sfeervolle visuals. Mijn fotografie stijl is fris, dromerig en een tikkeltje stoer. Ik fotografeer graag met natuurlijk licht en op een locatie die net een beetje anders is dan anders. Denk hierbij aan een gezellig terras in het hartje van de stad, een mooi industrieel gebouw of een hip gestyled kantoor. Dit maakt jouw fotoreportage uniek zodat je digitaal kan stralen!

Meer over Majella Fotografie & Webstyling:

Door middel van deze mooie sfeerbeelden gaan we verder werken aan een fresh-up voor je website, social Media kanalen en andere marketingactiviteiten.

Wat kan Majella Fotografie & Webstyling je bieden?

Het unieke is dat wij graag een totaalpakket aanbieden om ondernemers te ontzorgen. Dit doen we doormiddel van een goede contentstrategie, tekst en beeld te combineren. Gooi de vragen maar over de schutting, van vormgeving tot huisstijl en branding. We zijn dé marketing afdeling die jouw onderneming mist!

Wie gingen je voor?

Startende ondernemers waarvoor we een prachtige huisstijl ontwikkelen, branding opzetten en ondersteunen in de online uitstralingen (website en social media). Losse foto opdrachten voor magazines, campagnes, makelaars en ondernemers komen regelmatig voor. Voor ondernemers is het handig dat ze 1 aanspreekpunt hebben waar ze al hun vragen kunnen achterlaten omtrent (online) uitstraling.

Majella Fotografie & Webstyling in het kort

Soort fotograaf

Fotograaf
Zakelijke fotografie

Soorten fotografie

Productfotografie
Reclamefotografie
Workshops fotografie

Locatie

Op locatie

Overige diensten

Afdrukken digitale bestanden
Digitale media
Vormgeving
Webdesign

Onze locatie

Majella Fotografie & Webstyling


G.W. Navislaan 23 9251 GE Burgum
0657253976 Klik om te bellen