Make a Change Fotografie


Aldebaranstraat 49 3204 AB Spijkenisse
0624200312 Klik om te bellen

Betrokken & warme pers.heid die jou centraal stelt
Liefdevol en positief in omgang met mensen
Kennis van portretfotografie & kunst van het leven

Over Make a Change Fotografie

Waarom is Make a Change Fotografie de beste keuze voor jou?

Be You! You're perfect the way you are... Als fotograaf, en vooral als persoon, neem ik graag de tijd voor je om je op je gemak te stellen en start ik graag met een drankje en een praatje voor we de fotoshoot gaan starten. Jij verdiend het om op ontspannen wijze op je mooist te zijn!

Meer over Make a Change Fotografie:

Make a Change Fotografie is ontstaan uit de levenskracht van fotograaf Karin van Es. Fotografie is mijn passie wat maakt dat ik de tijd neem voor mijn photoshoots en portret sessies. Mijn specialisatie zit in portretten in verschillende vormen en maten. Ik werk het liefste met flitslicht in de studio (daar ligt mijn kracht), maar ook buitenshoots komen nog altijd regelmatig voorbij.

Met de studioportretten heb ik al meerdere honorable mentions mogen binnen slepen.

Naast het werk wat ik nu al lever ben ik de opleiding vakfotografie gaan volgen voor nog meer verdieping in mijn werk en verder te gaan kijken waar mijn hartje nog meer sneller van gaat kloppen. Foodfotografie is daar een mooi voorbeeld van. En het omzetten van het verhaal van de ondernemer in beelden dat vind ik prachtig om te doen! Mooie sfeer foto's van jouw bedrijf maken waar je met zoveel liefde in en aan werkt en/of je personale branding waar de sfeer van jouw bedrijf vanaf spat. Zodat nieuwe klanten direct voelen of ze jouw dienst of product willen afnemen.

Wat kan Make a Change Fotografie je bieden?

Kwaliteit staat bij make a change fotografie boven kwantiteit. Net als tijdens de fotoshoot of portret sessie, neem ik echt de tijd voor de nabewerking. Ik sta voor puur en rust als het over de uitstraling van mijn werk gaat. Ook in de afwerking denk ik graag met je mee. De service die ik hier bied, is dat je via mij je wand decoratie(s) en afdrukken kunt bestellen zodat je hier zelf geen zorgen over hebt.

Wie gingen je voor?

Wat klanten zeggen over make a change fotografie: * Fotograaf Karin van Es heeft engelen geduld en straalt rust uit. Ze neemt écht de tijd voor je. * Het was onze eerste fotoshoot voor de kinderen en het was echt een heel ontspannen ervaring. niets moet, (bijna) alles mag... en als even dansen en bewegen tussendoor helpt om daarna weer te kunnen focussen dan zorgt make a change fotografie daar toch gewoon voor! * Het was even grappig toen de fotograaf mij vroeg om samen de ogen te sluiten en een paar keer heel diep adem te halen, maar het hielp wel om te ontspannen!

Be you. You're perfect the way you are

Foto's

Shae (4)

Make a Change Fotografie in het kort

Soort fotograaf

Foto bewerking / afwerking
Fotograaf
Fotostudio
Zakelijke fotografie

Soorten fotografie

Bedrijfsreportages
Fine Art fotografie
Foodfotografie
Kinderportretten
Portretten
Productfotografie

Locatie

Bij u thuis
In de studio
Op locatie

Overige diensten

Afdrukken digitale bestanden
Fotobewerking
Wand decoraties

Certificeringen

Opleiding vakfotografie aan de school voor fotografie

Onze locatie

Make a Change Fotografie


Aldebaranstraat 49 3204 AB Spijkenisse
0624200312 Klik om te bellen