Make a Change Fotografie


Aldebaranstraat 49 3204 AB Spijkenisse
0624200312 Klik om te bellen

Over Make a Change Fotografie

Waarom is Make a Change Fotografie de beste keuze voor jou?

Be You! You're perfect the way you are... Als fotograaf, en vooral als persoon, neem ik graag de tijd voor je om je op je gemak te stellen en start ik graag met een drankje en een praatje voor we de fotoshoot gaan starten. Jij verdiend het om op ontspannen wijze op je mooist te zijn!

Meer over Make a Change Fotografie:

Make a Change Fotografie is ontstaan uit de levenskracht van fotograaf Karin van Es. Fotografie is mijn passie wat maakt dat ik de tijd neem voor mijn photoshoots en portret sessies. Mijn specialisatie in fine-art fotografie zet jou foto neer als schilderij zoals de oude meesters dit vroeger al prachtig konden! Ik doe dit nu op portret niveau in mijn eigen kleine studio. In de toekomst zou het geweldig zijn om dit ook op bijzonder mooie locaties te gaan doen zoals in een kasteel, een klooster of ander oud pand wat zich hier prachtig voor leent.

Wat kan Make a Change Fotografie je bieden?

Kwaliteit staat bij make a change fotografie ver boven kwantiteit. Net als tijdens de fotoshoot of portret sessie, neem ik echt de tijd voor de nabewerking. Ik sta voor puur en rust als het over de uitstraling van mijn werk gaat. Ook in de afwerking denk ik graag met je mee. De service die ik hier bied, is dat je via mij je wand decoratie(s) en afdrukken kunt laten bestellen zodat je hier zelf geen zorgen over hebt.

Wie gingen je voor?

Wat klanten zeggen over make a change fotografie: * Fotograaf Karin van Es heeft engelen geduld en straalt rust uit. Ze neemt écht de tijd voor je. * Het was onze eerste fotoshoot voor de kinderen en het was echt een heel ontspannen ervaring. niets moet, (bijna) alles mag... en als even dansen en bewegen tussendoor helpt om daarna weer te kunnen focussen dan zorgt make a change fotografie daar toch gewoon voor! * Het was even grappig toen de fotograaf mij vroeg om samen de ogen te sluiten en een paar keer heel diep adem te halen, maar het hielp wel om te ontspannen!

Foto's

Shae (4)

Make a Change Fotografie in het kort

Soort fotograaf

Foto bewerking / afwerking
Fotograaf
Fotostudio
Zakelijke fotografie

Soorten fotografie

Dierenfotografie
Familiefotografie
Fine Art fotografie
Glamourfotografie
Groepsportretten
Kinderportretten
Loveshoot
Newbornfotografie
Portretten
Productfotografie
Reclamefotografie
Zwangerschapsfotografie

Locatie

Bij u thuis
In de studio
Op locatie

Overige diensten

Afdrukken digitale bestanden
Fotobewerking
Wand decoraties

Onze locatie

Make a Change Fotografie


Aldebaranstraat 49 3204 AB Spijkenisse
0624200312 Klik om te bellen