Marcel Schenk Photography


Nijverheidsweg 23 3534 AM Utrecht
0641787674 Klik om te bellen

Over Marcel Schenk Photography

Marcel Schenk Photography in Utrecht is gespecialiseerd in profielfoto’s en portretten - Voor zakelijke en particuliere klanten.

In deze tijd van Social Media is een portretfoto met de juiste uitstraling belangrijker dan ooit. Het resultaat van een foto waar je niet goed op staat is in veel gevallen dat je niet de indruk maakt die je wilt maken. Dat is jammer, want vaak heb je maar een kans om een goede eerste indruk te maken.

Met professionele portret- en profielfoto’s die zelfvertrouwen en benaderbaarheid uitstralen laat je wel in een oogopslag zien wie je bent. Stel je vor dat je foto’s hebt van jezelf waar je echt goed op staat. Welke eerste indruk maak je dan?

Met foto’s die benaderbaarheid en vertrouwen uitstralen maak je gelijk een krachtige eerste indruk. Wil je ook dit soort foto’s? Dan ben je bij Marcel Schenk Photography aan het juiste adres. We verzorgen professionele foto’s voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Meer informatie op https://www.marcelschenk.nl

Meer over Marcel Schenk Photography

Marcel Schenk heeft zich gespecialiseerd in professionele profielfoto’s en portretten waarin oprechte expressie centraal staat. Hij is opgeleid door de beste fotografen ter wereld als Peter Hurley (New York) en Ivan Weiss (Londen). Daarnaast is hij een actief lid van Peter Hurley’s HeadshotCrew. Met oog voor detail en de ambitie om iedereen optimaal op de foto te zetten gaat Marcel graag aan het werk om ook van jou een fantastische foto te maken.

Marcel: “Iedereen kan goed op de foto staan is mijn motto! Ik ga daarom graag met je aan de slag en coach je tijdens de shoot naar een optimale look. Zo heb ook jij straks die krachtige foto’s die vertrouwen uitstralen. Foto’s waar je gewoon echt goed op staat.”

Meer informatie: https://www.marcelschenk.nl

Foto's

Fotograaf Utrecht Portretfoto
Fotostudio Utrecht interieur
Voorbeelden van profielfoto's
fine-art portretfoto
fotograaf Utrecht
fotograaf Utrecht
fotograaf Utrecht headshot
portretfoto utrecht

Marcel Schenk Photography in het kort

Soort fotograaf

Fotograaf
Fotostudio
Zakelijke fotografie

Soorten fotografie

Fine Art fotografie
Portretten

Locatie

In de studio
Op locatie

Onze locatie

Logo Marcel Schenk Photography

Marcel Schenk Photography

Marcel Schenk Photography


Nijverheidsweg 23 3534 AM Utrecht
0641787674 Klik om te bellen