Marcel van der Werf Fotografie


Poortstraat 2a 9671 EB Winschoten
06 50888878 Klik om te bellen

Gespecialiseerd in zakelijke fotografie
Perfecte profielfoto voor LinkedIn in 20 minuten
Fotoshoots in mijn eigen stijl, net even anders

Over Marcel van der Werf Fotografie

Marcel van der Werf is een fotograaf met jarenlange ervaring. Deze ervaring gecombineerd met enthousiasme en gedrevenheid om unieke foto’s af te leveren zorgen voor een onverwacht resultaat.

Mijn werk bestaat hoofdzakelijk uit het bedienen van de zakelijke markt, maar ook met een bruiloft, familyshoot of portret kan ik heel goed uit de voeten, gewoon omdat het ontzettend leuk is om te doen!

Fotoshoots in mijn eigen stijl, nét even anders...

Mijn diensten:

- 360 GRADEN VIRTUELE TOURS

Inmiddels niet meer weg te denken: Google Street view. Maar momenteel breidt Street View heel hard uit, van de 'street' naar binnen.
Ik lever een Google Virtual Tour af van hoge kwaliteit, voor iedere locatie, van bloemenwinkel tot tuincentrum, van steakhouse tot supermarkt en van bakkerij tot bed&breakfast en plaats deze op jouw Google My Business profiel of op je website.

- PROFESSIONELE PROFIELFOTO

Je perfecte profielfoto voor social media of het smoelenboek van je bedrijf maken we samen. Jouw online visitekaartje, precies zoals jij jezelf wilt laten zien. Een professionele profielfoto draagt bij aan je persoonlijke en professionele succes.

- BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Foto’s van eigen medewerkers op de werkvloer, of foto’s van het productieproces en -omgeving. Als fotograaf kan ik een organisatie in beeld vangen: het product of de dienst, het bedrijfspand, maar vooral de sfeer en interactie tussen mensen, die tenslotte een bedrijf maken. Ik heb veel in zowel productie- als kantooromgeving gewerkt en beweeg me daardoor gemakkelijk op de werkvloer en schakel snel met mensen op alle niveaus. Ik hou van ‘een kijkje achter de schermen’ en breng dit op een creatieve manier in beeld. Met een bedrijfsreportage laat ik jouw klant zien met wie ze zaken doen.

- WEBSITEFOTOGRAFIE

Voor een nieuwe website heb je ook nieuwe foto’s nodig.
Natuurlijk kun je kiezen voor stockfoto’s maar authentieke foto’s presteren beter en stralen meer professionaliteit uit en geven je klant meer vertrouwen.
Jouw nieuwe inrichting, menukaart of idee verdient nieuwe foto’s, op het juiste moment gemaakt.

- PROJECTFOTOGRAFIE

Om het verloop van een project vast te leggen maak ik op verschillende momenten foto’s van jouw (ver)bouwproject, winkelinrichting of productontwikkeling.

Ook een ’time-lapse’ is een mooie manier om de voortgang weer te geven. In korte tijd wordt het verloop van het project weergegeven, van de eerste paal tot de dag van oplevering.
Dit kan zowel van binnen als vanuit de lucht of in 360° panorama. Creativiteit heeft voor mij geen grenzen.

- PRODUCTFOTOGRAFIE

Professionele productfotografie is essentieel. Het vergroot het vertrouwen van de consument en verhoogt de kans op verkoop. Door gebruik te maken van de juiste apparatuur en belichting leg ik de basis van jouw product vast. De nabewerking zorgt vervolgens voor een beeld dat jouw producten perfect in beeld brengt. Perfecte foto’s van jouw product zorgen daarom voor een perfecte indruk van jouw product.

Expertise:

360° fotografie - Bedrijfsfotografie - Zakelijke portretten - Professionele profielfoto's - Dronefotografie - Bruiloft- / Trouwfotografie - Fotoshoot & Portret - Groeps- en Familieshoot - Evenementen-reportage - Zakelijke foto's

Professionele bedrijfsfotografie die jouw zaak op een onderscheidende manier in beeld brengt

Foto's

Marcel van der Werf Fotografie in het kort

Soort fotograaf

360° Fotografie
Foto bewerking / afwerking
Fotograaf
Fotostudio
Headshots
LinkedIn Profielfoto
Productfotografie
Trouwfotograaf
Virtuele tours voor bedrijven
Zakelijke fotografie

Soorten fotografie

Bedrijfsreportages
Evenementen fotografie
Familiefotografie
Groepsportretten
Industriële fotografie
Interieurreportages
Landschapsfoto’s
Luchtfotografie
Natuurfotografie
Portretten
Productfotografie
Reclamefotografie
Trouwreportages
Woningfotografie

Locatie

Bij u thuis
In de studio
Op locatie

Overige diensten

Fotobewerking
Fotoretouche
Webshop fotografie

Certificeringen

Weekend Workshop Wedding Photography , Peter Lammers

Dronecertificaat A1/A3

Onze locatie

Marcel van der Werf Fotografie


Poortstraat 2a 9671 EB Winschoten
06 50888878 Klik om te bellen