Marielle van Hamont Photography


Nolensstraat 13 5694 CL Son en Breugel

Over Marielle van Hamont Photography

Waarom is Marielle van Hamont Photography de beste keuze voor jou?

Hoi Ik ben Mariëlle van Hamont. Moeder van 3 fantastische kinderen en getrouwd met Stefan. Ik hecht heel veel waarde aan mijn gezin en familie en de tijd die we samen doorbrengen. Ik ben een award winnende fotograaf voor zowel, zwangerschappen als fine-art kinderportretten. Verder ben ik een theeleut, een echte natuurliefhebber, iemand die graag danst, zingt (onder de douche hahaha) en zoals ik al eerder aangaf een familiemens. De tijd vliegt voorbij. Het ene moment zie je nog die kleine teentjes en dat kleine wipneusje en dan knipper je een keer met je ogen en ze zijn alweer groot! Hoe fijn is het dan dat je thuis nog even door dat album kun bladeren en die mooie momenten kunt herbeleven. Je kunt op die manier ook je kinderen laten zien wie ze zijn en waar ze vandaan komen. Het geeft hun meer zelfvertrouwen en een beter zelfbeeld. Zij zijn onze toekomst en je wilt ze alles meegeven wat jij te bieden hebt! Als fotograaf wil ik de tijd voor jou vastleggen. Je kunt hierbij denken aan geboortefotografie maar ook aan zwangerschappen en newborns! Ik maak pure en tijdloze beelden met veel details. Juist die kleine dingen zoals de bolle buik tijdens je zwangerschap, een handje van je baby, de teentjes, dons haartjes op de rug, wimpertjes etc. Ik kan er mijn hele hart in weerleggen. Mijn motto is: print je beelden "make a memorie that remains" Mijn missie is om van jullie prachtige foto's een mooie tastbare herinnering te maken. Want ja, een usb stick hang je niet aan de muur, en een middagje gezellig achter de computer kruipen met zijn alle om foto's te bekijken gebeurd ook zelden. Of bijvoorbeeld een gecrashte computer? Weg beelden van jullie dierbare momenten. Dat zou eeuwig zonde zijn. Bijzondere gebeurtenissen, zoals een zwagerschap, geboorte of pasgeboren baby'tje horen tastbaar te zijn. Iets waar jullie trots op kunnen zijn en waar jullie graag naar kijken. Daarom werk ik graag naar een eindproduct toe i.p.v. alleen digitale bestanden.

Meer over Marielle van Hamont Photography:

Ik sta met mijn bedrijf voor kwaliteit. Ik ben ervan overtuigd dat onze herinneringen bewaard zouden moeten blijven in een tastbare vorm. Zeker nu we leven in een digitaal tijdperk. Waarom ik fotografeer?! ’s Avonds als het donker was buiten, koud en regenachtig kropen wij vroeger graag bij elkaar op de bank. Vaak waren mijn opa en oma dan ook bij ons en werd er veel gepraat over vroeger. Mijn opa heeft bij de marine gezeten in Curaçao en heeft daar ook veel mooie dingen meegemaakt. Maar dat niet alleen ook hij was een echte natuurliefhebber en wandelde graag. Als we dan zo ’s avonds lekker bij elkaar waren keken we geen televisie nee integendeel. Er werd dan een groot projectiescherm in de woonkamer gezet en de diaprojector werd ervoor geplaatst. Zo beleefde ik de mooiste avonturen. Er werd allemaal lekkers op tafel neergezet en zo bekeken wij avonden lang de vele dia’s zijn mijn opa en oma maar ook mijn eigen ouders hadden gemaakt. Dia’s van vroeger toen mijn opa en oma nog klein waren, van verre reizen, van familie bijeenkomsten, van feestjes noem maar op. Dat waren echt machische momenten voor mij. Ik vond het zo’n heerlijk gevoel. De herinneringen die met mij gedeeld werden, ik kreeg gewoon echt te zien waar ik vandaan kwam. Wat mijn roots zijn en van wie ik mijn karaktereigenschappen heb. Tot op de dag van vandaag zijn die herinneringen nog steeds heel waardevol voor mij. Ze hebben mij gevormd tot de vrouw die ik nu ben. Ze zijn zelfs nog waardervoller geworden aangezien mijn opa in 2019 is overleden. Ik zal zijn verhalen en dia avondjes voor altijd moeten missen maar de foto’s (dia’s zelfs) van die momenten heb ik nog. Daar ben ik echt zo dankbar voor. Ook jullie gun ik een blijvende herinnering van een bijzondere periode uit jullie leven. Iets waar jullie trots op kunnen zijn en die jullie de rest van je leven zult koesteren. Ik zie dat niet in digitale bestanden maar juist ik het afdrukken van jullie prachtige foto’s. Dit kan zijn doormiddel van een prachtig album of een mooi kunstwerk voor aan de muur. Fotografie is mijn passie en mijn leven. De emoties en de liefde die ik mag vastleggen zijn geweldig. Het geeft mij energie en ik kan er mijn creativiteit helemaal in kwijt. Juist de bijzondere momenten in jullie leven leg ik het allerliefste vast. Je kunt hierbij denken aan de bevalling, een pasgeboren kindje of juist de zwangerschap. Ik ben een fine art / lifestyle fotograaf met liefde voor natuurlijk licht, emoties en mooie details. Ook leg ik graag de spontane momenten vast, dit zorgt vaak voor hele mooie en memorabele foto’s. Iedereen heeft zijn eigen verhaal en ik vind het heel bijzonder om dit vast te mogen leggen. Ik werk graag met kleine, soms grappige aanwijzingen die natuurlijke en spontane reacties naar voren brengen. Hierdoor zijn de foto’s een heel stuk minder geposeerd en zijn de emoties die ik vast leg eerlijk en puur.

Wat kan Marielle van Hamont Photography je bieden?

Ik ben gespecialiseerd in het fotograferen van zwangerschappen, geboortes en newborns. Maar ook fine-art kinderportretten maak ik heel graag. Hoe werk ik dan als we naar een tastbaar product toe werken? - Eerst kiezen jullie dus bij me de fotosessie naar keuze. - Maximaal 3 weken na de sessie plan ik altijd een bestelsessie in mijn studio waar jullie voor het eerst alle beelden te zien krijgen. - We stellen dan samen het minialbum samen en gaan daarna verder kijken naar al mijn andere producten. - Jullie kunnen dan je minialbum een prachtige upgrade geven of bijv. een prachtige wanddecoratie voor bijv. boven de bank of misschien wel voor op hun slaapkamer uitkiezen. De meeste producten zijn in mijn studio aanwezig zodat jullie ook echt kunnen zien en ervaren met wat voor een kwaliteit producten ik werk. Ook heb ik speciale product pakketten waaruit jullie kunnen kiezen en waar dan ook nog eens extra korting bij zit. - Zodra we dat gedaan hebben bekijken we pas bij stap 2 hoeveel digitale bestanden jullie willen bijkopen. - Als we stap 1 en stap 2 doorlopen hebben bekijken we nog de extra producten zoals afdrukken, giftboekjes en nog veel meer leuke producten die jullie evt. cadeau kan doen aan opa en/of oma. Al mijn producten zijn van zeer hoge kwaliteit en gaan levenslang mee. Jullie maken dus niet alleen iets voor zichzelf maar ook een nieuw stukje familiegeschiedenis. Mijn werkwijze is dus heel anders dan de meeste "shoot and burn" fotografen.

Voor wie ben ik er?

Voor jou, als (aanstaande) ouder, die veel waarde hecht aan jouw gezin en familie. Je ziet de meerwaarde van kwaliteit en je wilt graag laten zien aan je kinderen waar ze vandaan komen. Ze iets bijzonders nalaten! Je wil pure foto’s waarbij jijzelf of je kindje het middelpunt van zijn. Geen poespas maar puur de schoonheid van jullie liefde, jouw zwangerschap, jullie pasgeboren wondertje, die “drooling” dreumes, je non-stop pratende peuter, die heerlijke koppige kleuter en jullie geweldige gezin. Detail zijn belangrijk voor je waarbij je de echtheid en de liefde voor elkaar wilt terug zien zijn in jullie beelden. Jij houdt van het leven en het maken van mooie fijne herinneringen met elkaar. Wandelen in de natuur die je graag, bent spontaan en bent bereid te investeren in mooie producten die van topkwaliteit zijn. Ook ben je opzoek naar service, kwaliteit en iemand die naar je luistert en met je meedenkt. Iemand die alles onder 1 dak te bieden heeft.

Foto's

Zwangerschapsfotografie

Marielle van Hamont Photography in het kort

Soort fotograaf

All in one fotograaf
Fotograaf
Fotostudio
Fotowinkel

Soorten fotografie

Fine Art fotografie
Geboortefotografie
Kinderportretten
Newbornfotografie
Portretten
Zwangerschapsfotografie

Locatie

In de studio
Op locatie

Overige diensten

Afdrukken digitale bestanden
Fotobewerking
Inlijstservice
Luxe fotoptoducten

Onze locatie

Marielle van Hamont Photography


Nolensstraat 13 5694 CL Son en Breugel