Marijn Pater Fotografie


Zeumerseweg 5 3781 PB Voorthuizen
0612728709 Klik om te bellen

Over Marijn Pater Fotografie

Waarom is Marijn Pater Fotografie de beste keuze voor jou?

Persoonlijk, Professioneel en perfectionistisch. Samen werken we op een relaxte manier samen om een foto te maken waar jij blij van wordt. Persoonlijke aandacht is hierbij cruciaal, we nemen hiervoor de tijd die nodig is.

Meer over Marijn Pater Fotografie:

Marijn Pater is een gedreven fotograaf waarbij hij streeft elke keer dat hij foto's maakt beter te worden. Creatief blijven is hierbij belangrijk, zo kan je de meest bijzondere foto's maken. Hierin wil hij zich ook blijven ontwikkelen. Marijn maakt foto's waarbij de volledige aandacht op jou en jouw wensen ligt. Hij neemt de tijd en moeite om iets moois te maken. Met zijn persoonlijke professionele en lichtelijk perfectionistische werkwijzen zorgt hij ervoor dat beiden blij zijn met het resultaat.

Wat kan Marijn Pater Fotografie je bieden?

Aanbod: persoonlijk portret, kids fotoshoot , familie fotoshoot, Huisdier portret, Rouw/uitvaart ’s Rapportages en Natuur foto's ter verkoop. Een portret voor jezelf of toch liever van je viervoeter? Een rapportage van een belangrijke of ingrijpende gebeurtenis. Marijn pater gaat gedreven naar perfectie en detail aan het werk voor jou om het moment dat maar 1 keer kan gebeuren vast te leggen. Fotograferen doet hij niet alleen, jij bent net zo belangrijk. Van tevoren en of tijdens de shoot/rapportage wordt besproken wat je graag wilt hebben. Persoonlijke aandacht is hiervoor erg belangrijk. De sfeer is relaxed en spontaan om de beste plaatjes te kunnen krijgen.

Wie gingen je voor?

Het werk dat Marijn Pater maakt presenteert hij op zijn site. Mensen die zich hierdoor aangetrokken voelen, of het de stijl of manier van fotograferen is, komen naar hem toe. Neem gerust een kijkje op zijn site. “Zie jij jezelf al op de foto gaan bij mij? Dat zou echt super zijn! Ik verheug me er nu al op.” Mensen die al bij me geweest zijn waarderen de persoonlijke aandacht. Toch werk ik op een professionele en een tikkeltje perfectionistische manier. Dit gebeurt op een relaxte manier. Het is erg belangrijk dat jij je comfortabel voelt, en anders doen we eerst een kop thee toch? We nemen de tijd, samen.

Foto's

Intiem portret met Marloes

Marijn Pater Fotografie in het kort

Soort fotograaf

Fotograaf
Fotostudio
Zakelijke fotografie

Soorten fotografie

Familiefotografie
Fine Art fotografie
Huisdierfotografie
Interieurreportages
Landschapsfoto’s
Locatiefotografie
Locatiefotografie
Loveshoot
Modefotografie
Natuurfotografie
Portretten
Rouwfotografie
Uitvaartfotografie
Woningfotografie
Workshops fotografie

Locatie

Afscheidsfotografie
Bij u thuis
In de studio
Op locatie

Overige diensten

Fotobewerking
Verhuur studio
Verhuur van apparatuur

Onze locatie

Marijn Pater Fotografie


Zeumerseweg 5 3781 PB Voorthuizen
0612728709 Klik om te bellen