Motion Fotografie


Ouverturestraat 10 5802 EL Venray
06 36546585 Klik om te bellen

Honden (&gezin) in actie, ongedwongen in de natuur
Crossfit&fitness foto's voor social media content
Bijzondere vogelfoto's voor op de muur of prent

Over Motion Fotografie

Ik ben Judith Linders, de fotografe achter Motion Fotografie. Ik ben een fotograaf in Venray met een passie voor het vastleggen van beweging in beelden. Er zit nu eenmaal meer spanning in een bewegend beeld.


Ik fotografeer uiteenlopende onderwerpen, waaronder honden, liefst in beweging, alleen of samen met hun gezin, sportieve Crossfitters en vogels. Wat deze onderwerpen gemeen hebben, is: beweging. Ik hou ervan om de dynamiek en energie van beweging vast te leggen en dit te vertalen in indrukwekkende beelden.Nieuwsgierig geworden? Neem vooral een “kiekje” op mijn site: motionfotografie.nl/portfolio/

Als hondenfotograaf is het voor mij belangrijk om het pure karakter van jouw hond(en) vast te leggen. Ik ben niet zo van een gestylde omgeving, ik geef liever jouw hond de vrijheid om zichzelf te zijn, lekker buiten.

Wil je samen met jouw hond(en) op de foto? Dat kan natuurlijk ook! Het liefst fotografeer ik jullie dan als jullie samen in beweging zijn, op een natuurlijke manier aan de wandel of knuffelend in de natuur.

Naast hondenfotograaf ben ik ook Crossfit fotograaf. Heb je een Crossfit box en wil je foto’s met een professionele uitstraling voor jouw website en social media kanalen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ook individuele atleten shoots zijn bij mij te boeken.

Verder ben ik gek op het fotograferen van vogels. Deze foto’s zijn te koop, zo kan jij een mooie muurdecoratie in je huis halen.

Er zit meer spanning in een bewegend beeld

Foto's

Motion Fotografie in het kort

Soort fotograaf

Fotograaf
Fotojournalist
Honden fotograaf
Sport fotograaf

Soorten fotografie

Concertfotografie
Dierenfotografie
Evenementen fotografie
Natuurfotografie
Sportfotografie

Locatie

Bij u thuis
Op locatie

Overige diensten

Fotobewerking
Vormgeving

Onze locatie

Motion Fotografie


Ouverturestraat 10 5802 EL Venray
06 36546585 Klik om te bellen